Hogy tudtad meg, hogy egy családtagod a saját neméhez vonzódik?
Hát ez nem annyira "fullos" homoszexualitás.
Nővéremnek tini (17 éves kb) korában elolvasták a leveleit, naplóját...Amúgy ő a férfiakhoz vonzódik, csak érdekelte ez a dolog, ezt mondta. Emlékszem ott állt, és apánk vörös fejjel dünnyögte a levelezéseit. Minden könyvét, kazettáját elvitték apám bérelt garázsába, mindenről be kellett számolnia utána. Apánk utána úgy kezelte (bár addig is), mintha valami utolsó senki lenne.
Szerintem nővérem akkor kattant meg egy kicsit, eléggé paranoiás azóta és ez kihat a mi kapcsolatunkra is.
A vicces az, hogy anyánk semmire nem emlékszik, úgy viselkedik, mintha tök jó kamaszkora(unk) lett volna.
Akkoriban nem volt még elterjedt az internet használata sem, gondolom jó egyedül érezhette magát ezzel a problémával.
Ja, elvileg az lett gyanús a szüleimnek, hogy mindig elpakolgatta a leveleit.
Gratulálok az összes eddigi válaszolónak. Bebizonyítottátok hogy tényleg nagy itt a sötétség és a primitívség.
1-es: "Nekem is van meleg ismerősöm, de" A hozzád hasonló emberektől felfordul a gyomrom. Magyarázkodsz, jössz ezzel a szánalmas sablonszöveggel, de nincs benned annyi, hogy bevalljad homofób vagy.
Ha lenne sem hinném, hogy túlzottan megbolygatná az életem. A lényeg, hogy boldog legyen mindenki a környezetemben.
Off:
#1es: végülis azok is ugyanolyan emberek, mint a cigányok meg a n*ggerek... :D sírok a kommenteken.
Off2:
Remélem a gyk adminjai érzik az iróniát
Nagybátyám.
Együtt él a barátjával, így nem volt nehéz rájönni. :D
Ovis korom óta tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!