Adnál anyádnak 100. 000-ret, ha tudod, hogy sosem kapod vissza?
Belegondolsz, hogy anyud mennyit költött rád az elmúlt kb 20 évben akkor meg sem fordul a fejedben, hogy adnál e.
Én is hasonló helyzetben vagyok. Ha én kérek akkor az csak kölcsön van és az utolsó forintig vissza kell adnom, hogyha meg én adok az egyértelmű, hogy nem adja vissza de, hát mit csináljak? Mégiscsak az anyám.
Mindenkinek köszönöm.Időközben kiderült, hogy nekem is hazugsággal tömte megint a fejem, hogy kicsikarjon egy kis pénzt.Nem adtam,amiben egy régen olvasott cikk is közrejátszott.Mégpedig:Ha nyernék a lottón,akkor sem adnék annak a rokonomnak, aki olyan, mint egy feneketlen kút.Soha nem tanulná meg, milyen az élet, ha valaki mindig kisegíti.Ezt egy pszichológus mondta egyszer, és igazat kell adjak neki.
Főként, hogy továbbra is hazugságban él, sajnáltatja magát a pénz reményében.Sajnálom, nem volt könnyű meghozni a döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!