Adnál anyádnak 100. 000-ret, ha tudod, hogy sosem kapod vissza?
Már egészen kis korom óta nincs jó viszonyom a szüleimmel. Ha mentek nyaralni vhova a bátyámat vitték, de engem a szomszédra bíztak. Soha nem szóltak rá, ha ütött. Soha nem segítettek a tanulásba, nem engedték, hogy barátaim legyenek. Aztán ahogy 18 lettem eljöttem otthonról. Eleinte rossz társaságba kerültem, de aztán találkozta egy lánnyal, aki megváltoztatott Lett célom, értelme az életemnek. A lány egész családja támogatott. Sikerült egy olyan állást találnom ami mellett el tudtam végezni az egyetemet és vegyészmérnöki diplomát szereztem. Most van 3 gyönyörű gyerekem és boldog családi életet élek. Mindezt úgy csináltam meg, hogy a szüleim nem álltak szóba velem. 6 éve házasodtunk össze és meghívtam őket az esküvőre, amire nem jöttek el. Én mégis bátorkodtam küldeni nekik egy DVD-t képekkel és egy rövid beszéddel, amit mondtam. Apám meg volt sértődve, hogy egy szót nem szóltam róla.
Attól kezdve nem beszéltünk egészen 2 évvel ezelőttig, amikor megkerestek és segítséget kértek, mert kilakoltatás előtt álltak és ki kellet fizetni egy szép kis összeg tartozást. Nehezemre eset, de segítettem és azóta is mi fizetjük az albérletüket. Mégis csak a szüleim és akármennyire szemét módon viselkednek azok maradnak.
35/F
Bocs, hogy kicsit hosszú lett, de úgy gondolom, hogy ezt a történeted ismerned kell mielőtt döntesz.
Az emberek háza sorba van!A párom anyukája is szorulhat majd ránk!
Én adnék mindenkinek akit szeretek még jó!
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:37
vagyok
főleg ha megtehetem anyagilag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!