Te elviselnéd ha a férjednek lenne egy nő barátja?
"Soha nem volt normális ellenkező nemmel ilyen szinten "barátságot" tartani fenn"
Hát nekem az a normális ha nem az illető neme, hanem a személyisége alapján barátkozhatok. Ugyanis az ellenkező nem nem potenciális szexpartnerekből áll, hanem emberekből. Attól hogy én leállok egy pasival beszélgetni, még nem akarok dugni vele. Nem kellene úgy tenni mintha férfiak és nők között csak a ba.szás lehetne a közös téma.
"és miért akarják kényszeresen bizonygatni, hogy ez csak az.. "
Talán tanulj meg értelmezni 20#-as! Igen, le lehet pontozni, de attól még te is és az összes is hülye marad.
Talán azért "kell" bizonygatniuk, mivel mindenki nekik esik, hogy biztos több is van benne, mint barátság?? Talán ezért.
"Állítják, hogy csak barátok, és mindenkire kiakadnak aki ezt megkérdőjelezi. "
Igen én is kiakadnék rajta és folyamatosan kénytelen lennék bizonygatni a sok hülyének, ha meg akarnak hazudtolni!
Azért álljon már meg a menet! Azért nem csupán barátok, mert a sok hülyének aki MEGKÉRDŐJELEZI a szavukat kvázi meghazudtolja őket, ezt még ne is tegyem szóvá és ne akadjak ki???
Benneteket, ha megkérdőjelezik folyamatosan amiket mondtok és nem akarják elfogadni a szavatok, akkor nem buktok ki?
Ugyan már!
Csak a hülye csinál ilyet, hogy legyint egyet rá!
"Érthetetlen. Ha valakihez nem vonzódom szexuálisan, akkor nem kezdek vele kapcsolatot."
Jesszumpepi, ezt te komolyan gondolod?! Szóval ha valakivel nem akarsz lefeküdni, akkor azzal nem is szabad szóbaállni?! Komolyan mondom a civilizáció megérett a pusztulásra, mert ennél nagyobb hatökör gondolkodást én még sehol nem láttam.
#41:
Hát de látod, hogy az ideíró "hölgyek" nagyrésze mégis így áll hozzá. Katasztrófa...
ÉRTEM, hogy akivel járogatsz és a "párod", az másképpen gondolja ezt. Meg te is olyan menő csaj vagy attól, hogy sok ellenkező nemű haverod van és milyen FONTOS.
De a "nem kezdek kapcsolatot azzal, aki nem vonz szexuálisan" az a KAPCSOLATRÓL szól. Ami azt jeleni,a mit jelent.
Jesszumpepi. Nem tudsz olvasni, baby?
Most bonyolult leszek, nagyon figyelj!
1, Nem a nővéredről van szó.
2, A kérdező férje fél év óta napi szinten cseveg ezzel a csajjal, közben pedig magasról tesz a családjára, a gyerekére, stb.
3, Nem a játszótéren találkoznak.
4, Nem az itt véleményt nyilvánító nőkről van szó.
5, Senki nem "pletykálkodik". Válaszolnak egy feltett kérdésre.
Na, most gondolkozz. Próbáld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!