Te elviselnéd ha a férjednek lenne egy nő barátja?
Azt jelentéktelen részletet sikerült kihagynod, hogy napi kapcsolatban van az illető nő és a férj, de csak fél éve.
De bolondok vagytok ti nők :)
Nálunk is ugyanez a helyzet. Még a feleségem előtt ismertem meg egy nőt, akivel nem egészen 3 hónapig voltunk egy pár. De nem működött, nem voltunk egymáshoz valók és ezt mind a ketten beláttuk. De nem haraggal váltunk el, utána is a legjobb barátok maradtunk. A feleségem ugyanezt a hisztériát féltékenységet csinálja, pedig a havernőmre abszolút nem úgy tekintek mint nőre, csak mint haverra vagy a nővéremre. Meg ő neki se jövök be mint férfi.
Mondjuk mi nem beszélünk napi szinten, meg kettesbe nem is találkozgatunk, hanem pl. meghívott minket vendégségbe magához vagy hogy menjünk együtt nyaralni, de a feleségemmel és a gyerekkel együtt szólt a meghívás, nélkülük nem is mennék.
Komolyan nem értem egyes nőket. Mire jó ez a féltékenykedés? Egy nő haverral is lehet jókat beszélgetni, lehet jó fej, és attól még nem dugom! Ezt nem hiszi el a nejem se.
Az excsajod a legjobb barátod, de nem jössz be neki, mint férfi? Akkor undorral feküdt le veled, amíg együtt voltatok?
Nekem is van férfi barátom, barátom eléggé kiakadt, amikor találkoztam vele, pedig egyáltalán nem volt közöttünk soha semmi, szakmai is a kapcsolat. Sajnos neki is az új barátnője kezdett el problémázni, és én ezt tiszteletben tartom.
Jó, az igaz, hogy nem beszéltünk napi szinten (bár az a "majdnem napi szinten" lehet direkt túlzó is).
Barátomnak is voltak nő barátai.
Van neki több is, nemhogy elviselem, kifejezetten örülök neki, hogy képes nőkkel normálisan szocializálódni és nem csak a lyukat látja mindegyikben. Egész életében ilyen volt, mindig vegyesen voltak női-férfi barátai, haverjai. Egyébként is nagyon jó fejek, egyikükkel azóta szorosabb viszonyban vagyok, mint ő :)
Igaz ő nem telefonálgat mindennap egyik barátjával sem, nem az a típus, aki igényelné a napi kapcsolattartást. Ilyen szituációban szerintem én is elgondolkodnék, mitől ez a hirtelen nagy barátkozás és miért akarják kényszeresen bizonygatni, hogy ez csak az.. Egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, sőt, de egyetértek a 13. válaszolóval, ez egy kicsit nekem is gyanús lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!