Te elviselnéd ha a férjednek lenne egy nő barátja?
A féltékenységgel saját magát, és a társát is megalázza az ember. Ki gondolhatja komolyan, hogy akár kapcsolatban, akár házasságban nem barátkozhat az ember másik neművel?
Aki emiatt féltékenykedik, mit gondol a párjáról, és mit gondol magáról? Mi tartja őket össze, ha nem a kölcsönös és feltétlen bizalom?
A féltékenység egy önértékelési probléma, ami valamilyen szinten és formában mindenkinek van szerintem, de ezzel terrorizálni a másikat nem szép dolog.
Napi kapcsolat házasság alatt egy másik nővel? A pasinak minden férfibarátjával is napi kapcsolata van?
A feleséget "közösen győzködik"?
Nevetséges.
Ha egy férfinak közös ügye van egy másik nővel, és ez az ügy számára fontosabb, mint a felesége kívánsága vagy önérzete (különben nem kellene győzködni), ott nincs miről beszélni.
A kommentekből remekül le lehet szűrni, hogy ki kicsoda:
"jaj, miért hisztizik ezen a nő, felháborító" = én is félrekettyintek, és felháborodok, ha ezt bárki szóvá teszi
A fenét.
Egy nőnek nem problémamentesnek kell lennie. A kapcsolatnak magának kell olyannak lennie, hogy a felek egyike sem tesz semmi olyat, ami a házastársat sérti vagy bánja, és alapvető, hogy a házastársam minden kívülállónál fontosabb. Azért ő a társam.
A férjem irodában dolgozik, a munkatársai 80%-a nő. Több, mint 10 éve ott van, kialakultak barátságok. Nem értem, hol ezzel a probléma. Én vagyok a felesége, hozzám jön haza esténként, engem szeret. Annyira kicsinyes dolog egy barátság miatt féltékenykedni. Hol a bizalom?
Komolyan az a problémád, hogy a férjed havi 1 alkalommal találkozik a barátjával? Jesszus...
Ha sokáig rinyálsz, akkor lehet, hogy mást fog magának keresni, de meg is fogod érdemelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!