Céltalan, spórolós család. Miért ilyenek?
És ha elolvasod azt írtam, hogy akinek van az "szorgalmas"
Akinek nincs az lehet, hogy másban jó.
Ezen mi nem érthető?
Én vagyok a 2es és a 6os is, ott is le tudsz pontozni ha érdekel.
"ha valaki pl szorgalmas és van pár cége"
Szerinted mi lenne a helyes?
"van pár cége" simán?
Nem tudtam, hogy ez sértő ha a hatékonyan dolgozó fiatalokat szorgalmasnak nevezem.
Amit te csinálsz az a szó kiforgatás magyarul.
Ha hergelni szeretnél vagy a szövegértelmezésben képzeled magad valahol magasan akkor kár a gőzért!
Pont ezt a jellemet próbáljuk kivesézni akinek fáj ha valakinek van uh jó hogy velünk vagy
Nem akarok senkit sem megbántani, de akinek 20-on évesen vagy pár cége... ha még csak egy lenne, akkor az talán szorgalom, de itthon (mondjuk sokszor külföldön is) ott valami van...
Vagy anyu-apu tudok passzolni neki kezdőtőkére, vagy pedig itt-ott simliskedett picit a dolgokkal. Mert azt ne akarja nekem senki se beadni, hogy csak tisztán, szorgalomból valaki ma itthon (de mondom, máshol is) fel tud építeni több saját céget is... Ráadásul 20-on évesen...
Nem, drága, ez tapasztalat. ;)
Ismerek jó pár pénzes, felsőközéposztálybeli embert, és elég egyértelmű, hogy miből élnek/gazdagodtak meg. Egy olyan országban, ahol a legtöbb magyar munkáltató/vállalkozó 4 órában jelenti le a dolgozóit, közben meg dolgozik 8, vagy akár 12 órát, a többi meg mehet feketén borítékban, mert úgy jobban megéri... Neki, persze. És ez még csak egy része a simlisségeknek. Csaláshoz is kell mondjuk tehetség (meg gátlástalanság főleg...). Ne etess már tündérmesékkel. De legyen neked igazad. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!