Olyan család, mint a TV-ben és filmekben létezik?
Az a tipikus mindenki boldog, karácsonykor az egész család a fa körül, közös ebédek, és ja... ez mind csak a filmekben van? Ahogy látom, átélem és az ismerősöket kérdezve ez az egész csak maszlag, a valóság sokkal ridegebb, veszekedések, elhidegülések stb...
Mi az igazság?
Igen, az Orbán család ilyen.
Apu hazajön este:
- Gyerekek, asszony, megint loptam nektek a Mészáros Lőrinc bácsin, a strómanomon keresztül tízmilliárd forintot!
- Köszi, apuci! Te vagy a legjobb! SZERETÜNK!
Létezik.
Annyi, hogy nem kell azt gondolni, hogy "lázadni" menő. Persze van hogy én is visszaszólok, de anyukám is tudja, hogy abban a korban vagyok... :D de amúgy belegondolok, hogy mennyit dolgozik, hogy engem/minket eltartson, akkor nem is tudok rá haragudni. Ő pedig azért büszke rám amit elértem és nem kell egész nap azt hallgatnom, hogy "ez sem sikerült... az sem..." (imádom a családom, nem tudom mi lesz velem jövőre a koleszban :D)
Igen nálunk is olyan volt a karácsony gyerekként mint a filmekben.nagy fa,sok ajándék,mindenki jol érzi magát es jokat beszélget.másnap a tesómmal már reggel6kor fent voltunk es a karácsonyfa fényénél játszottunk az ajándékokkal.
Nekem nagyon szerencsés gyerekkorom volt.a szüleimet max vitatkozni hallottam.veszekedni sosem.
Én egy családot ismerek, ott egy fiú van.
Akárhányszor átmentem, mintha egy másik világba csöppentem volna. Nyilván ők is veszekednek néha.
Mindkét szülő jól kereső, jóindulatú értelmiségi ember.
A fiúk jó tanuló, soha nem lázadt, nem bulizott, stb.
Egy hátulütője van a dolognak, burokban nőtt fel a srác, és nem is tud elszakadni otthonról.
De náluk tényleg idilli szinte minden ezen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!