Szerintetek szűz még a lányom?
a kislányom 14 éves,és múlthét pénteken elment bulizni.Amikor hazaért láttam hogy egy idegen pasi kísérte haza.De ez még semmi.. Amikor reggel kiakartam mosni a bagó szagú ruháját,találtam óvszert a zsebében...Megkérdeztem hogy szűz-e,és az válaszolta hogy igen,de ha nem is lenne az,nekem mi közöm lenne hozzá!?
Szerinetek? Nagyon aggódom.
Honnan vette a lányod a bátorságot arra, hogy azt mondja, hogy semmi közöd a szexuális életéhez? Ha szakad a gumi, vagy nemibetegséget kap -amire jó esélye van- lesz hozzá közöd? Divat vagy nem divat, ha még egyszer, és bármire egy kisgyerek a semmi közödet emlegeti, vágd szájon, nem kicsit.
Mosod a büdös ruháját, amit lusta a mosógéphez készíteni, zsebeit kiüríteni, eteted, fedelet adsz neki, ruházod, taníttatod. Mondjuk buliba engeded, ahol isznak, bagóznak, én biztos, hogy nem tenném.
16:48 vagyok
én is 14 évesen vesztettem el a szüzességem (bár fiú vagyok) rég jártam diszkóba meg bulikba és most 24 évesen 86% os érettségit írtam orvosiba jártam eddig SIMÁN átmentem ennyi basz.od mit kell parázni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!