Szerintetek szűz még a lányom?
a kislányom 14 éves,és múlthét pénteken elment bulizni.Amikor hazaért láttam hogy egy idegen pasi kísérte haza.De ez még semmi.. Amikor reggel kiakartam mosni a bagó szagú ruháját,találtam óvszert a zsebében...Megkérdeztem hogy szűz-e,és az válaszolta hogy igen,de ha nem is lenne az,nekem mi közöm lenne hozzá!?
Szerinetek? Nagyon aggódom.
Én csak egy történetet mesélnék el:
20 éves voltam, komoly barátom volt (3 évig voltunk együtt), megkérdeztem anyukámat, hogyan védekezhetnék, hogy ne legyek terhes, tudna-e nődoki telefonszámod adni.
Azt válaszolta, hogy ne szexeljek, és nem segített.
Nekem ez egy állati nagy pofon volt, akkor határoztam el, hogy az én lányom sosem fog ilyen helyzetbe kerülni.
Mondanom sem kell, nem tudta megakadályzni, csak cserben hagyott, de megoldottam magam a kérdést. Te sem tudod megakadályozni, inkább előzd meg a bajt. Vidd el dokihoz, és beszélgess vele arról, hogy a szex akkor igazán jó, ha szerelemből csinálja, nem éjszakai bulikban. Csak reménykedhetsz, hogy megérti. (Egyébként szerintem is korai 14 évesen, engem bulizni se engedtek egyetemista koromig, de már más világ van... Inkább a terhességed védd ki!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!