Miért esik neki rosszul?
Figyelt kérdés
Kislányom apja elhagyott minket még születése előtt,vagyis mikor megtudta hogy terhes vagyok.Aztán összejöttem az új párommal akivel nagyon jól megvagyunk mindenki azt hiszi,hogy ő a gyermek apja.Jobb is így,de most meg az igazi apuka van megsértődve,hogy mit képzel a párom,hogy mutogatja az ő gyerekét ugy hogy nem is ő az apja,mindenkinek úgy mondja hogy kislányom.Nem értem miért ő van megsértődve,ő dobta el a gyerekét.Folyamatosan zaklat ezzel kezd elegem lenni belőle.2017. máj. 26. 11:19
1/3 anonim válasza:
Szerintem üljetek le 3-asban megbeszélni, hogy mégis mi a problémája, és fejtsen ki minden sérelmét.
Aztán szépen mondjátok meg neki, hogy neki semmi köze a lányhoz azon kívül, hogy teherbe ejtette.
Vagy ha a kislány életébe akar kerülni, akkor vegye ki a részét a kiadásokból és a nevelésből (persze csak akkor, ha ti is akarnátok).
De teljesen jogos döntés részedről, részetekről, hogy kizárjátok a valódi apukát az életetekből.
Alapítson saját családot, ahol a gyereke életét a fogantatástól végigkíséri, és majd úgy szól bele az életébe, ahogy akar.
2/3 anonim válasza:
Szépen magyarázd el neki, hogy nem attól lesz valaki apa, hogy volt egy magömlése, hanem attól, hogy felneveli a gyereket.
3/3 anonim válasza:
Mondd meg a volt párodnak, hogy már a Hamurapi idején is az volt a törvény, hogy ha egy gyerek annak a férfinak mondta, hogy "Nem vagy az apám.", kivágták a nyelvét. A kislányodnak a jelenlegi párod az apja, ha Ő nevelte, nem az, aki teherbe ejtett. Mondd meg a lányod nemzőjének, hogy Ő csak a spermadonor volt, továbbá, ha valaki ennyi ideig nem látogatta a gyereket, az annyi mintha lemondott volna Róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!