A férjem néhány hónapja külön költözött tőlem, és a két gyerekünktől, egy lány kedvéért. Az utóbbi hetekben észrevettem, hogy közeledik felém, egyre többször. Voltatok már ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Egyenlőre homokba dugom a fejem, és nem veszem a "jeleket", mert nem tudom, hogyan viselkedjek?2010. máj. 17. 11:07
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Az az igazság, hogy én jól érzem magam egyedül, -egyenlőre- és nem akarok mindenáron kibékülni vele. Megálltam a lábamon egyedül is, pedig ettől féltem a legjobban, hogy összeroppanok, és elvérzek a teher, és az egyedül vállalni kényszerült felelősségtől, de nem így történt. A jelzéseire mindössze annyit reagáltam, hogy tölthetjük a szabadidőnk egy részét közösen a gyerekekkel, mint apa és anya, de mint nő és férfi egyenlőre nem, márcsak azért sem, mert ő jelenleg párkapcsolatban él, amit én tiszteletben tartok.
2010. máj. 18. 10:47
12/12 anonim válasza:
Mi lett veletek? Mesélj....
Én is hasonló belyzetben vagyok.... 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!