Mit gondoltok arról, ha egy kapcsolatban több mint 20 év korkülönbség van?
Van egy ismerősöm, aki 20 éves, és a pasija 41. Igaz nem látszik rajta, mert sportol, jól ápolt + nagyon nagyon gazdag. Az is hozzá tartozik a történethez, hogy arab. A lánynak most vett egy vadiúj autót (neki porsche-ja van) meg vett neki több száz ezres telefont, minden ujjára aranygyűrűt, márkás ruhákat stb. A lány most terhes lett, eljegyezték egymást, a nyáron esküvő. (kb fél éve vannak együtt) És most azt tervezik ki fognak menni lakni Izraelbe. A lány arabul + héberül tanul, fel fogja venni az ottani vallást.
Ez nekem annyira megdöbbentő...
(És még mielőtt valaki azt mondaná irigy vagyok, nem vagyok az. Semmi pénzért sem mennék hozzá egy arabhoz, Izraelbe meg végképp nem költöznék ki)

Az én unokatesóm is hozzáment egy arab pasihoz, bár egész más volt a helyzet, nem volt korkülönbség, hatalmas vagyon sem... 5 évig együttéltek, szerették egymást, tisztelték is, még a miniszoknyákon sem volt gázolás, meg egy egy pohár boron sem. Európai neveltetést kapott a srác, szinte egész életét Londonban töltötte.
Ennek ellenére mikor összeházasodtak megváltozott minden, nem ihatott, ehetett azt amit akart, nem járhatott szórakozni stb. 1 évig bírták a házasságot, és az unokatesóm pénz nélkül lépett ki a kapcsolatból...
Uh bármennyire is "európai" és "más" az az arab, mint a többi, amég nem a felesége, nem fogja megismerni a valódi természetét...
Egyébként nekem egy totál hagyományos a nőt semminek, tárgynak tekintő arab pasinak gondolom, akiről írtál!

Különbözőek vagyunk.
Van aki zárdába vonul, van aki hárembe.

feláldoztál a lány, ha hát ez nevetséges
igen, igaz, hogy a keleti országokban a nőknek más a helyzete mint európában, de nem ennyire vészes ahogyan gondoljátok
megkellene először tapasztalni saját bőrön és akkor ítélkezni az arabokról
nem mindegy persze hogy hol
de igenis imádják a nőket
persze hogy vannak kivételek, de sokkal több a pozitív mint a negatív
csak persze ezt nem hangoztatják annyit

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!