Otthon vagyok a családdal, sosem járok szórakozni. Gáz?
Minden introvertált és befordult ember ezzel a szöveggel jön,pedig csak szociális fóbiások akikkel a kutya nem akar egy légtérben lenni.Unalmasak vagytok,jobbnak gondoljátok magatokat a többi embernél és azoknál akiknek barátai vannak,miközben belül irigykedtek hogy ők képesek jól szórakozni és vidáman élni,ti meg képtelenek vagytok erre.Nyitni kellene,de ehhez túlságosan egocentrikusak vagytok,ahhoz ki kellene lépni a komfortzónából azaz a 4 fal közül.
Muszáj keményen fogalmaznom mert az introvertáltaknál nem találkoztam még savanyúbb,pökhendibb és szarkavaróbb emberekkel(csak az ember szemébe nem merik mondani ugye),maradjanak csak otthon egyedül a macskával.Bocs ha nem simogattam az érzékeny lelked ahogy elvártad volna.
Egy szórakozás nem csak piáról szól.
Jártam bulizni szórakozni,és nem piáltam mert nem volt rá szükségem. Szomorú hogy csak ennyit látsz benne.
Másik miért lenne baj?!Te dolgod, egy lány ismerősöm sem volt soha és nem is vágyik rá
11-nél kevés beképzeltebb gyökeret láttam.
Szerinted mi önző abban, hogy valaki azt csinálja, amihez kedve van? Csak az üvöltöző extrovertáltaknak szabad az élet? Úgyis azoknak a bunkóknak áll a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!