Csak az él teljes életet akinek férje gyerekei vannak?
25%-os, takarodjál már a hülye térítő baromságaiddal!
Kérddező: nekem nem kell gyerek, a párommal tökéletesen békében élünk már egy ideje. Utazunk, világot látunk, azt dolgozzuk, amit szeretünk, és ebbe nem fér bele egy kiskölyök.
Majd, talán, ha idősebbek leszünk picit, de momentán nem vágyunk rá egyáltalán.
demokratikus közvélemény
olvasd
Magyarország Alaptörvénye
IX. cikk
"(1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.
(2) Magyarország elismeri és védi a sajtó szabadságát és sokszínűségét, biztosítja a demokratikus közvélemény kialakulásához szükséges szabad tájékoztatás feltételeit."
Utálni fognak a Véranyuk, de ott lenne "vége az életemnek", ha terhes lennék, mert elvetetni nem tudnám (mégis csak egy emberke), de a világ legnagyobb áldozatának érezném, hogy kiesek a munkából, mikor szülök, mikor beteg, mikor el kell menni érte oviba... Emiatt a gyerek is sérülne, úgyis érezné, hogy nem szeretem, nem akartam.
Szóval nem. Engem a munkám tesz boldoggá, az, hogy minden napom izgalmas, és mindig új csúcsokat mászhatok meg :)
81%:
Nem vagyok véranyu és ezért azt javaslom, ha teherbe esel, akkor vetesd el. Ne nyomoríts meg a gyerekedet, ezzel a mérhetetlen gyűlöleteddel. Hosszútávon te is meg a gyereked is jobban jár.
59% köszi a tippet :) Leginkább igyekszem nem teherbe esni, ha mégis baleset történne, valószínűleg örökbe adnám. Szóval egyetértünk ebben.
Arra a hozzáállásra céloztam a "Véranyusággal", hogy ha valaki nem csípi a babázást, és nem tágul a pupillája a nyolcszorosára a cukimukik láttán, akkor az csakis utálatos, kegyetlen ember lehet. Pedig szerintem az, hogy pár nőtársammal felismerjük, hogy a lelki alkatunk nem alkalmas a gyereknevelésre, még mindig sokkal jobb, mint aki ezt nem hajlandó beismerni magának se, és társadalmi/családi nyomásra, vagy a saját éretlensége miatt szül, aztán egy ártatlan gyerek szívja meg.
Kérdező, bocsi az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!