Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok egy ilyen...

Ti mit gondoltok egy ilyen csaladi "formarol"? Tudnatok ilyenben elni? Mennyire normalis?

Figyelt kérdés

Adott egy ferfi aki kettos eletet elt. Volt egy felesege es meg ugyan abban az evben mikor osszehazosodtak a ferfi osszejott egy masik novel. Egyik se tudott a masikrol, 2 even keresztul es a mind a kettotol lett egy -egy gyermeke. Aztan a vegen lebukott, mind a feleseg es az eletars is eleinte egymasra haragudtak, aztan rajottek, hogy itt egyes egyedul a ferfi aki hibaztathato. Elkuldtek ot es a ket no azota szinte elvalaszthatatlan baratnok, a gyerekeik pedig, mint az edes testverek.

A csalad, a baratok elitelik oket, nem ertik miert kell ennyire apolni ezt a fura kapcsolatot.

Szerintetek fura? Ti kepesek lennetek igy elni es elfeledni a multat?

Ekezetekert bocsi.

2017. máj. 13. 20:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem kamu, csak szerettem volna targyilagos lenni es a szemelyes erzelmeket nem belevinni. Nekem az egyik no rokonom es egyben a gyermeke keresztanyja is vagyok. Sokszor kettos erzesek vannak bennem, hogy valoban jo ez e neki/nekik.

Amugy az egyik hozzaszolo, megvalaszolta. A pasi a munkaja altal bejarja a vilagot(ki tudja hany not szeditett meg?), sokszor nem volt otthon. Vagyis ha igen, akkor a masik csaladjanak azt hazudta, hogy dolgozik. 2 ev , ha ugy nezuk nem sok. Nekem egy masik ismerosom 7 even keresztul titkolta a szeretojet es a kozos fiukat, a felesege elol. Kemeny dolgok ezek.

2017. máj. 14. 00:32
 12/14 anonim ***** válasza:
93%
Ebben nincs rossz.
2017. máj. 14. 00:35
 13/14 anonim ***** válasza:
58%

Privu, egy úruembertől

CSAK ANYÁDBAN VOLT, AMIKOR VILÁGRA TOJT.......... EGY ILYEN ÓCSKA SZUTYADÉKOT!

Ezek ennyire betegek ? :)

2017. máj. 14. 04:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha 2 barátnőnek egy buliban ugyanaz a férfi tetszik, az normális. Ha 2 nő a fodrásznál találkozik, és barátnők lesznek, az normális. Akkor ez miért nem? Aki szerint nem az, azzal van gond, nem ezzel a kapcsolattal.
2017. máj. 24. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!