Ti mit gondoltok egy ilyen csaladi "formarol"? Tudnatok ilyenben elni? Mennyire normalis?
Adott egy ferfi aki kettos eletet elt. Volt egy felesege es meg ugyan abban az evben mikor osszehazosodtak a ferfi osszejott egy masik novel. Egyik se tudott a masikrol, 2 even keresztul es a mind a kettotol lett egy -egy gyermeke. Aztan a vegen lebukott, mind a feleseg es az eletars is eleinte egymasra haragudtak, aztan rajottek, hogy itt egyes egyedul a ferfi aki hibaztathato. Elkuldtek ot es a ket no azota szinte elvalaszthatatlan baratnok, a gyerekeik pedig, mint az edes testverek.
A csalad, a baratok elitelik oket, nem ertik miert kell ennyire apolni ezt a fura kapcsolatot.
Szerintetek fura? Ti kepesek lennetek igy elni es elfeledni a multat?
Ekezetekert bocsi.
Nem kamu, csak szerettem volna targyilagos lenni es a szemelyes erzelmeket nem belevinni. Nekem az egyik no rokonom es egyben a gyermeke keresztanyja is vagyok. Sokszor kettos erzesek vannak bennem, hogy valoban jo ez e neki/nekik.
Amugy az egyik hozzaszolo, megvalaszolta. A pasi a munkaja altal bejarja a vilagot(ki tudja hany not szeditett meg?), sokszor nem volt otthon. Vagyis ha igen, akkor a masik csaladjanak azt hazudta, hogy dolgozik. 2 ev , ha ugy nezuk nem sok. Nekem egy masik ismerosom 7 even keresztul titkolta a szeretojet es a kozos fiukat, a felesege elol. Kemeny dolgok ezek.
Privu, egy úruembertől
CSAK ANYÁDBAN VOLT, AMIKOR VILÁGRA TOJT.......... EGY ILYEN ÓCSKA SZUTYADÉKOT!
Ezek ennyire betegek ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!