Anyámnak viszonya van. Ilyenkor mit lehet tenni?
51 évesek a szüleim, lassan 31 éve házasok. Sosem volt felhőtlen a kapcsolatuk, de most viszonylag normális időket éltünk.
Erre megtudtam hogy anyámnak van valakije. Éjjelente találkoznak, láttam ahogy kézenfogva sétáltak.
Apa nem tudja. Még vele se ültünk le beszélni, mert félek hallani és nem is tudom mit mondjak. De falazni nem fogok...
Ha valaki volt hasonló cipőben, adjon tanácsot kérem. :( 24l
Egyszerű: beszélsz anyáddal és ennyi.
Ahogy neki sincsen joga beleszólni a te kapcsolatodba, úgy neked sincs az övébe.
Honnan tudod, hogy nem szar már régesrég a házasságuk - jó, el is lehet válni -, és azért néz félre anyukád.
Vagy lehet, apád mégis tudja, csak úgy gondolták, neked nincs beleszólásod az ő kapcsolatukba - ilyenről is tudok családi körben.
Ha balhét csapsz ne adj' isten, mennyivel lesz jobb? Folyton az üvöltözést hallgathatod, vagy akármit. Esetleg együtt maradnak, mert... és marják egymást egy életem keresztül. Apád felköti magát, stb.
Kitálalsz, számítsál rá, ezek után, hűvös lesz a kapcsolatod mindkét szülőddel. Talán, végérvényesen el is veszted őket.
Azért, tetszenek a válaszok is. A gyerek szóljon bele a szülei életébe. Viszont, ha egy 18 éves tesz fel kérdést, hogy ezt, vagy azt megteheti-é, azonnal jönnek a válaszok, már felnőtt vagy, azt csinálsz amit akarsz. Vagy is, a gyerek szóljon bele a szülei életébe, nevelje őket, de a szülők, ne szóljanak a nagykorú gyerek életébe:)
Én, minden esetre nem szólnák bele. Eddigi tapasztalatom az életben, a megcsalás olyan sűrű jelenség, mint nyáron a napsütés.
Ha itt senkinek semmi koze nem lenne ahhoz hogy ki hogy csalja meg ferjet/feleseget, elvileg, akkor miert ribi az aki megkerdezi toletek a gyakorinn hogy mit tegyen ha o a megcsalo fel es banja meg ebbol es abbol az okbol csinalta amit csinalt.
Hogy a kerdesre valaszoljak is: anyukaddal kellene szerintem beszelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!