Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan irjon aki már nem...

Olyan irjon aki már nem szereti a férjét vagy a feleséégét. Van olyan aki már el sem birja viselni a másikat?

Figyelt kérdés
olyan irjon aki nem válik, csak örlödik a házaságban. Hogy birjátok? milyen gondolataitok vannak stb?
2010. máj. 15. 21:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Már nem szeretem,utálom.Nem bírom elviselni.Undorodok tőle.Örlődök.Régen még sírtam,ha nem volt itthon,most már örülök.Nem válok mert:anyagiak........
2010. máj. 16. 18:14
 12/14 anonim válasza:
100%
Én nem szeretem ,sokszor gyülölöm,néha meg szánom de én lépek és válok .és nem érdekelnek az anyagiak a tárgyaim ,ezek a dolgok nem tesznek boldoggá,ha szegény leszek mint a templom egere akkor is boldog leszek ,mert én fogom alakítani saját jövömet.Szerintem ne örlödj hanem lépj amíg nem késő
2010. máj. 16. 20:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Azt hiszed, a következő jobb lesz? Vagy egydül folytatod?
2010. máj. 16. 22:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Hány éve vagytok házasok? Igy akarod leélni az életed, megalkudsz csak mert anyagilag függsz tőle? Tégy ellene, ha bővebben írnál milyen tekintetben függsz anyagilag, talán van segítség. Ház, hitel?
2010. máj. 16. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!