Mit szóltok hogy egy 36 éves nő még a szüleivel él, és meg sem probál ismerkedni, és folyton egy fiatal család felyén van, majdnem mindennap ott van, és nem haggya hogy normális életet éljenek mindennap be ül hozzájuk, és mindent tud a családról?
Szerintem pont, hogy próbál ismerkedni azzal a családdal. :)
Na jó, tényleg nem kell beengedni, ha nem akarjátok, az ajtót Ti nyitjátok ki, nem ő. Ha mégis erőszakkal betör, akkor meg magánlaksértésért el lehet vitetni rendőrrel, de azért talán nem ilyen vészes a helyzet.
Lehet azért jön, hogy megtanítson helyesen írni.
Komolyan, háromszor! olvastam el a kérdésedet, mire leesett, mi a bajod!
Érdekes, hogy hozzám csak az jön, akit hívok, vagy beengedek és az annyit tud rólunk, amennyit elmesélek neki.
Mi már csak ilyen furcsa népek vagyunk!
Írd ki a bejárati ajtóra, hogy:
MA SZÜNETEL A FÉLFOGADÁS!
Én most nem bánnám, kellene valaki, aki ráér, és kiganézza a kecskeólat. Aztán a bálázásban is segíthetne, ha végre abbahagyja az eső az esést 1-2 hétre. Utána behordás ugye, meg ki kéne rámolni az udvart, hogy ne úgy nézzen ki, mint a putri.
Amit mondani szeretnék ezzel, hogy ha már úgyis ottvan, nyugodtan fogd be ilyen-olyan munkákra, egyre durvábbakra, és magától lekopik. Vagy akár meg is mondhatjátok neki, hogy most ne jöjjön, míg nem hívjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!