Most ezért nem szeretnek?
Észre vettem hogy nem szeret a barátnöm apukája. 7 hónapja költöztünk ide és 5 hónapja vagyunk együtt. Az apukája érdekesen néz rám, rossz vele egyedül maradni mert biztos legszivesebben megölne. Direkt probálok odafigyelni mit mondok nekik. A növérének a barátjával normális pedig engem hamarabb megismert és a barátnőm már kérdezte is amikor ott voltam hogy mi baja van velem de azt mondta hogy semmi miattam akkor összevesztek. Hülyén érzem magam amikor ott náluk vagyok. Igyekszem tanulni a nyelvet mert én nem magyar vagyok hanem kinai :S. Ezért utál?
17/F
Bocsi a hibákért.
apuci kicsi lányának barátja van... ezért utál.
Lehet hogy másért is, de az téged ne érdekeljen.
22F
Igen az vagyok. Mi az rasszista?:$
Tényleg jo?:O
sokkal jobban örülnék, ha egy kínai srác járna a lányommal, mint egy néger, vagy zsidó, vagy cigány, vagy arab, vagy bármi, ami nem fehér.
a rasszista a fajgyűlölőt jelenti, tehát azt, hogy a fehér embert nézi csak igazi embernek, más rasszokat ellenségnek tekinti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!