Miért vagyok ennyire féltékeny? Hogyan kezeljem ezt magamban? Féltékeny vagyok egy 13-14 éves kislányra?
Ma voltam barátomnál...
És nagyon féltékeny típus vagyok,ez már beteges.
Barátom 20 éves, a húga 13...és engem sokszor már az is zavar ha a húgának puszit ad, vagy csak ugy megöleli és megszeretgeti. Bár ezt sosem mutatom ki, csak eröltetetten mosolygok rajta.
Aztán meg ma ottvolt a húgának az egyik barátnője, mert ottalvós-pizsi partit tarottak és ott aludt a kiscsaj és ma d.u. ment haza, a lány is 13éves, tipikus fiatal, vasalt haj, emo stilus stb.
És barátom tökjól elhülyült velük, nevettek meg poénkodtak, meg pont reggleiztek, leültem énis...aztán barátom csinált nekem reggelire melegszent, és a csajok is azt ettek. És ami már megsült azt kivette barátom és megkérdezte a lánytól kedvesen, hogy kéri-e?
Meg ettek, és barátom kérdezte tőlem, h kérek-e inni, mondom igen, és tőlük is kérdezte... mondják hogy igen isznak.
Erre barátom poénosan mondja: akkor én vagyok a pincéretek. A csajok meg nevettek, énis elmosolyodtam szintén eröltetetten:S
Meg hazafele jövet összefutottunk a busznál a húgának még 1 barátnőjével, és nézett a barátomra a csaj, barátom meg enyhén elmosolyodott és mondta neki, h helo.
Majd mondta nekem, hogy : a szomszédunk, meg hugom barátnője.
Szóval emiatt is féltékeny vagyok:S Tiszta béna:(
Pedig én 17éves vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!