Te mit mondanál, ha a vőlegényed azt mondaná, hogy azért nem vesz feleségül, mert meg akarod tartani a lánykori nevedet?
Jól teszi hogy már nem akarja elvenni.
Én férjezett vagyok, nem vettem fel a férjem nevét. A barátnőd részéről ez csak kifogás a házasság ellen.
11!
Neked nem nagyon megy az értő olvasás, ugye?
Ha emiatt nem akar feleségül venni, akkor ne vegyen. A kapcsolatnak ott és akkor lenne vége, amikor ezt mondaná
"Az ilyen nőből nem lesz jó feleség. " Hjaj majd te megmondod a nagy tapasztalatoddal. :DDD
Amúgy nekem ez a kérdés megint ilyen összeugrasztós izének tűnik, nem hiszem el, hogy ennyire nem ismerték egymást...
Mindegy, miért akarja megtartani a nevét. Az ő neve, joga van viselni, a vőlegénynek viszont nincs joga megfosztani tőle.
A nő nevében megkérdezném, hogy és a kedves vőlegény nem akarja felvenni az övét, vagy miért gondolja azt, hogy a nőnek ez kötelessége lenne.
Nem is akarnék olyan férfihoz hozzámenni, aki még a nevemet is meg akarja szabni, mintha ez nem az én saját egyedüli döntésem lenne.
Látom, a sok prolinak már megint fáj az, hogy valaki velük ellentétben többre vitte, és diplomája lett :D
Kérdező, ha igaz a sztori, mondd meg a barátnődnek, hogy ne menjen hozzá egy ilyen önző alakhoz, aki csak zsarolni képes, és tojik rá magasról, hogy ő mit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!