Mit csináljak anyunak anyaknapjara reggelire?
Figyelt kérdés
Azt gondoltam, hogy ágyba viszem neki a reggelit, mert olyan már régen volt. Kávét nem szeret, tea mindenképp+ valami gyorsan, egyszerűen összedobható, de finom kellene. (nem igazán megy a sütés) 15/L2017. máj. 6. 14:02
13/14 anonim 

válasza:

Amerikai palacsinta. Minden beleöntesz egy tálba, kikevered, és sütheted is. Halál egyszerű. egyszerűbb, mint hagyományos. Rétegezheted olvasztott csokival, lekvárral, mézzel, nutellával, tejszínhabbal, ami van otthon/amit szeret. Én leszoktam szórni színes tortadísszel, attól nagyon aranyos lesz. :)
14/14 anonim 

válasza:

neten rengeteg kep van rengeteg otlet
lopj onnan parat
szerintem ne egy dolog legyen hanem brunch
mondjuk egy talcan croissant, lekvar, vaj, kave, tea, narancsle, tojasrantotta, sonka, sajt, paradicsom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!