Mit csináljak anyunak anyaknapjara reggelire?
Finom tojásos kenyér (főtt tojás a kenyeren) vagy bundás kenyér
Tojásrántotta
Vagy a muffinsütőbe raksz sonkát és utána rá a tojást és be a tepsibe fél órára. Hidd el,igazán finom falat! :D
Vagy bános palacsinta
Gyorsan elkészítesz sima palacsintát
Vagy vmilyen sütit készítesz reggelire (bejgli vagy vmi más)
Persze,nem kell nagy tudomány a sütés terén ezekhez,amiket leírtam :)
14/L :D :D :D
Mit szeret?
Pirítós+padlizsánkrém, vagy lekvár vagy méz
Tojásrántotta zöldségekkel
Töltött tojás
Banános, rizslisztes (azt hiszem, van, aki zabosan csinálja) palacsinta? Igazából egyfajta rántottára hasonlít, vastag és víz sincs benne pluszban, de egyszerű, finom, kedvelt.
Ha nem szereti az édeset, de a tojást igen, akkor egy zöldséges rántotta, sajttal s színes nyers zöldségekkel (s kenyérrel, ha eszik hozzá olyat). Roppant jól ki tud nézni az ilyen.
Ezt nagyon tudom ajánlani! Gyorsan elkészíthető, és még finom is! :)
(nem igazán megy a sütés)
fészbúk meg az insta az megy még azért remélem :)
Mikróban is lehet rántottát, tükörtojást sütni, vannak remek receptek. Ez pl. mutatós is:
A spenót kimaradhat belőle, ha nincs otthon, helyette tehetsz bele pl. kis darabokra vágott kaliforniai paprikát, bazsalikomlevelet, újhagyma zöldjét. Nézz körül a neten, rengeteg egyszerű mikrós recept van.
#7-es válaszoló :
Örülök, hogy ebből az egy mondatból amit a kérdező írt magáról, leszűrted, hogy egy szociális média függő agyatlan zombi....
Gofrit vagy palacsintát egéaz egyszerű elkészíteni. Amúgy szerintem bármit készíthetsz neki, örülni fog. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!