Van példa arra, hogy egy nagyon szegény lány/fiú párkereséskor hártányban volt? Vagy az anyagi különbségek miatt nem jegyezték el egymást, nem házasodtak?
Vagy a "jobb módubb család" kiutálta a szegény lányt/fiút?
Ilyen van mostanában?
(csak kíváncsiság, köszi mindenkinek)
szerintem ez így van a többnyire, hogy a szegény nem kell a gazdagnak.
De!
Az egyik ismerősünk egy nagyon szegény lányt vett feleségül. Sőt az ismerősömék a leggazdagabbak a faluban, és mégis a szegény egyszerű lányt vette el. Azóta is boldogan élnek, a szegény lányka úri asszonyka lett.
Én egyszer megismerkedtem egy sráccal, minden jól alakult, sok közös volt bennünk, hasonló értékrend, csak egy valami nem... amikor megtudta, hogy nincs gazdag, támogató családom, saját lakásom, több százezres fizetésem, az már nem passzolt az ő jövőképével... Szerencsére nem rázott meg a dolog, mert korán, 2 hét után derült ki, hogy ő minimum olyan gazdag lányra vágyik, sőt még gazdagabbra, befolyásosabb családra, mint ami én voltam, az én "egyszerű", vidéki, már nyugdíjas szüleim nem lettek voltak jók...
Szóval nem igaz, hogy csak a nőknek fontos a pénz...
Van, nekem eleve megmondták, hogy ne keressek olyat, akinek még lakása sincs.
És igazuk volt, még így is nehéz az élet, hogy volt neki is vagyona.
A szerelem egy idő után nem elég.
N36
Mi egy átlagos család vagyunk. Vidéki család vidéki kisebb házzal. Én egyetemre járok. Barátkoztam egy szakmunkást végzett, de igyekvő szegény fiúval. Mindig mondogatta, hogy mit szólnak majd a szüleim, meg hogy nem hozzám való, mert ő csak szakmunkás. Hiába mondtam neki, hogy nálunk ez nem számít, meg hogy az én szüleim is gyerekkorukban tanyán nőttek fel, mégse jött össze.
Félt attól, hogy egy kicsit jobb helyzetben levő családból származó lánnyal kapcsolatot építsen.
Pedig én szerettem volna.
a hideg kiráz a kis milliomos elkényeztetett pasiktól.
pedig mi nem számítunk csórónak. de nem is kérkedünk vele, h mennyi a pénzünk.
szóval én csak csóróbb pasikkal érzem jól magam. iszonyt kellemetlen, ha egy srác sokkal gazdagabb nálam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!