Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy nem lehet tudni ki az...

Hogy nem lehet tudni ki az apa a gyereknek?

Figyelt kérdés
2 héten belül annyi pasival van, hogy ötlete sincs, hogy a sok közül melyik lehet?
2017. máj. 1. 12:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a 19-es valaszolo csak ironizalt. Viccnek jo amugy. :)
2017. máj. 1. 16:47
 22/31 anonim ***** válasza:
80%
igen én vicceltem de a 20-as válaszoló sajnos komolyan hitte amiről irt. ráadásul olyasmit hitt el ami az ő szövegértelmezési képességének a hiányosságai miatt állt össze az agyában. aki el tudja olvasni figyelmesen amit írtam abban ezek a hiedelmek fel se merülnek.
2017. máj. 1. 17:02
 23/31 anonim ***** válasza:
70%

"de ezt még én se tudom elképzelni"

ezt a mondatot már nagyon gáz volt így félreértelmezni

2017. máj. 1. 17:04
 24/31 anonim ***** válasza:
30%
Lehet egy gyereknek 6 apja is, olyan orvosi beavatkozással, mint az Ikrek című amerikai filmben, amiben Denny DeVito és Arnols Schwarzenegger játszotta a főszerepet. :) Csak azt nem engedik.
2017. máj. 1. 17:52
 25/31 anonim ***** válasza:
95%
A nőgyógyász sem tudhatja biztosra megmondani. Ezért van, hogy a 40. hét helyett van hogy már 37. héten megszületik a baba, van hogy csak 42. héten.
2017. máj. 1. 18:15
 26/31 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Az orvosost csak onnan gondoltam,mert volt itt egyszer egy kérdés, hogy tévedett az orvosa,mert ő a párjával 21.én volt együtt a hónapba egyszer csak, ő pedig a megtermékenyítés napját arra a napra rá kettővel tette :D

Azért gondoltam, hogy olyan jól betudják lőni

2017. máj. 1. 18:32
 27/31 A kérdező kommentje:
Persze elmondták neki, hogy a 2 nap az egész jó , mert annyi nem is minden esetben elég a megtermékenyüléshez
2017. máj. 1. 18:33
 28/31 anonim ***** válasza:
90%
Nem irónia, hogy több szülője lehet manapság egy gyermeknek kettőnél. Tavaly született meg az első három szülős baba, az anya mitokondriális DNSe lett kicserélve egy donoréra, mivel az anya ott hordozott egy olyan mutációt, ami miatt már két gyermeke a párnak meghalt. Tehát gyakorlatilag 3 ember készletéből lett kirakva a gyerek.
2017. máj. 1. 18:34
 29/31 anonim ***** válasza:
90%

csak ebben az esetben tudják. nem olyan hanyagok mikor azt se tudják ki ki fia borja.

ezen az úton sokkal nagyon egyezésnek kell lennie, nem úgy mint a természetben ahol fajon belül aránylag könnyen megtörténik a szaporodás.

2017. máj. 1. 18:52
 30/31 anonim ***** válasza:

Szerintem csak úgy nem lehet tudni, hogy nem ismerte a hapsit csak megdugatta magát egy buliban és max annyit tud hogy "jocó" és kb hogy néz ki. HA naponta volt ilyen akkor halmozódik.

Viszont ha többel is volt eggyüt akiket ismer akkor legalább feltételezni lehet, és dns teszt meg pontot tesz az ögy végére.

2017. máj. 1. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!