Hogy nem lehet tudni ki az apa a gyereknek?
Akit én ismerek, ott azért nem tudni, mert sejtelme sincs, hogy azon a hétvégén ki dugta meg, olyan részeg volt.
Az a csoda, hogy a gyerek egészséges, mert sokáig azt se vette észre, hogy terhes.
Igazán büszkék lehetnek rá a szülei. Legalább is biztos azok, ha lelkesen vigyáztak a 3 hetes!!! unokára, amíg a csaj szombaton a diszkóban rázta magát.
Ilyen is van, sajnos.
Nem csak perceknek kell eltelni. Nézd meg hogy történik a peteérés, hogy vándorol a megtermékenyített petesejt és hány napig, meddig élnek a spermák stb. A két petéjű ikrek két külön petéből jönnek létre, ha egy petesejt van, akkor kb. három nap áll rendelkezésre a ciklusban a megtermékenyülésre, figyelembe véve a peteérést, a pete és a spermák élettartamát. Ha két peteérése van, akkor ez a 3 nap 6 napra is kitolódhat. Annyiba meg bőven bele fér az, hogy két különböző pasival is lefekszik.
(Azt hiszem a felvilágosítást el kéne végezni olyan 18 éves kor körül is, mikor a gyerekek már figyelnek is, nem csak röhögnek végig, ha a tanár kimondja, hogy pénisz és senki nem emlékszik utána semmire...)
valóban ha előbb kerül a spermium be a nőbe mint a petesejt(ek) megtermékenyíthető állapotba akkor nem számít ha több napos késéssel indult az egyik adag...
akkor számíthatnak percek ha már ott vannak a kész petesejtek. akkor mire a második adag spermiumjai odaérnek addigra meg van termékenyítve minden létező petesejt.
de nem nagyon tudni mi van ép odabent.
én még olyant is hallottam, hogy kiderült egyik se az apa. végül a tágabb baráti kört is megvizsgálva kiderült, hogy egy másik nőből vitték át a spermiumot hímvesszőn egy olyan nőből akibe előtte más pasi élvezett bele. ergó olyan pasitól lett a gyereke a nőnek akit soha nem ismert.
mikor kiderült a pasi közölte, hogy vállalja az apaságot, fizeti a gyerektartást, s nem kér mást csak láthatást.
a nő meg kiborult hogy esze ágában sincs odaadni olyan valakinek a gyerekét akit nem ismer, mégcsak nem is látott sosem.
na, erre varjatok gombot.
Utolsó nagyon durva :o
No igaz amit írtatok, de ott is van egy kis cifra, ha már mondjuk az orvos mondja , hogy hány hetes terhes kb, és valóban nem volt együtt 2-3 hétig más pasival, nagyjából rálát, melyik lehetett, és a 2 közül sem nehéz eldönteni, max apasági vizsgálat. Én azokra az esetekre gondolok, amikor elég sok alany közül lehetne választani, tehát azok akik 2-3 naponta mással vannak, és van bőven felhozatal, na az durva
"a leg durvább az lenne ha kiderülne hogy egy gyerek két apától van de ezt még én se tudom elképzelni"
Azért, mert orvosi beavatkozás nélkül nem lehetséges, de ezt nem is magyarázom, mert úgy se értenéd meg. Kérlek, mondd, hogy nem múltál el tíz éves, mert ijesztő, hogy ennyire nem vagy képben a megtermékenyítés folyamatával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!