Ti mennyire veszitek zokon ha nem tartsák meg a születés napotokat?
Közben látom nevelőszüleid vannak. Ilyen esetben viszont egy kicsit más a dolog.
Annó voltam egy-két dolog miatt kórházban, és mellettem volt egy anyuka a kisbabájával. Fura volt, hogy nem tutujgatta, stb... kiderült, hogy Ő is egy nevelőszülő volt. Volt hogy jött a saját gyermeke. Mesélték, hogy ez, hogy valaki nevelőszülő olyan mint egy szakma. És hiába, kötődnek a gyermekhez akit nevelnek, megkapnak, viszont a kötelezettségei miatt nem engedheti meg magának azt, hogy a gyermeket a sajátjának tekintse, se fordítva, nem alakulhat ki közöttük túl szoros kapcsolat, mert ez mind a gyereknek mind a nevelőnek hátrányos, hisz bár lehet, hogy téged nem vittek el X évesen, de ha elvittek volna ez a kötődés egy hatalmas űrt hagyott volna. Szerintem ez nem a te hibád, és nem is a szüleidé.
Tartsák.
Nem kéne rendesen megtanulni magyar?
Annak oka van biztos hogy nincs torta meg más ajándék stb... bár a szüleid helyében én erre adnék egy értelmes magyarázatot megmondanám hogy "nézd sajnos most helyzet van picit arrébb toljuk a születésnapodat".
Ha ennyit mondanának szerintem sokkal korrektebb lenne.
Velem is volt ilyen hogy a születésnapomon semmit sem kaptam, se tortát se ajándékot semmit, pont azért mert közbe jött elég sok pontos dolog, és nem csak a pénz miatt volt ez, 10 nappal később meglett rendesen tartva családi és szűk barátai körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!