Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lakatos a vezetéknevem, és...

Lakatos a vezetéknevem, és sokan bantanak a nevem maitt. De nem vagyok roma! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Apukám Lakatos, és az ő nevére lettem anyakönyvezve. Sokan piszkálnak, hogy cigány vagyok. Kleór bőröm van, és sötétbarna a hajszínem is. De semmi cigányos vonásom sincs. Apukámnam sincs, de ő is szintén kicsit sötétebb bőrü. Nyugtassatok meg, hogy ettől még nem 100% hogy félcigány vagyok apám felöl. Nem jövök ki nagyon a romákkal, félek is tőlük

2017. ápr. 26. 21:44
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen az ertelmes valaszokat. Nem ismertem apukam szuleit, mert meghaltak miellot megszulettem. Kepen lattam csak oket, de egyik se nezett ki ugy mint egy cigany. Viszont azt elfelejtettem, hogy anyukam is es apukam is Erdelybol szarmazik, ős regi magyar varosbol, falubol. Szoval ketlem hogy lenne bennem roma. Sokan ezert is gondoljak hogy cigany vagyok, mert nem ismerik az erdélyi magyarok tortenetet.
2017. ápr. 27. 21:11
 22/23 anonim ***** válasza:
48%
Czigany a vezeteknevem. Mikor idekoltoztunk Magyarorszagra sokan csufoltak miatta. Edesapam magyar,edesanyam pedig olasz. Kreol borom van, ami miatt regebben megjobban rakaptak es folyton ciganyoztak engem. Ha kulturalt emberekkel vagy korbeveve senkit nem fog erdekelni. Egyetemre jarok most es senkit nem erdekel. Utannaolvastam a Lakatos vezeteknevnek, de nem irja hogy csak ciganyok viselik ezt a nevet. Ignoralni kell oket es abbahagyjak! :)
2017. ápr. 28. 19:04
 23/23 anonim ***** válasza:

1. Ha netántán cigány lennél, akkor mi van? Miért kellene negatívan megítélni.

2. A Lakatos egyáltalán nem echte cigány név. Ismerek Lakatost, Kolompárt akiknek semmi roma nincs a származásukban.

Sosem a származás teszi az embert, hanem ahogy viselkedik. Ismerek nagyon szemét magyart és nagyon jó fej cigányt. Üzleteltem már fullkorrekt zsidóval és gerinctelen magyarral is. Miről beszélünk?

2018. jan. 27. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!