Szerintetek ezt "ki fogja nőni"?
Arról van szó, hogy a bátyám elég zűrös. Az éven ez a 3. suli ahová jár. Ha valaki egy rossz szót is szól azt egyből megveri, persze a következményekre nem is gondol (az előző sulikból is ezért rakták ki). A szüleim is egy csomót szoktak veszekedni miatta. A 2. sulijába egyszer az egyik srác mondott neki valami amin felidegesítette magát és átrepültek együtt a padon és a tanár előtt szétverte (pont láttam, mert az egyik volt osztálytársa egy jó barátnőm) akkor ki is rúgták. Ebben a suliban is már párszor kiküldték óráról, meg egyszer haza, nem tudom mi lesz ha ebből is kirúgják :S. Mondjuk ő sulin kívül is rengeteget szokott verekedni, egyszer már a rendőrségre is menni kellett.
Szerintetek ez el fog múlni? 17 éves.
16/L
hát ez durva...
Nem lehet h anyukádék helytelenül nevelték?Mert itt elég sokszor az áll fent..
ha ezt tovább folyttaja mehet intézetbe
Én nem mondanám az ilyet 100%-ra h kinövi..
ált. az ilyenekből lesznek az alkoholisták meg segédmunkások, mert nem kapnak semmit, mivel nem tanultak..(de nem mkire igaz és nem akarok általánosítani)
sportol valamit?
ha nem esetleg ott is levezethetné a fölös energiáit...
pszichológust ajánlom énis.
vagy ovis módszer,de igértessétek meg vele,hogy ha valaki beszól neki valamit,előbb elszámol 10ig vagy 20ig vagy amig lehiggad.
Sok sikert
Eléggé durva. Lehet hogy vmi problémája van, és nem meri elmondani, mert kinevetnék, és így adja ki a benne lévő feszültséget.
Ha módod lesz rá akkor beszélgess vele, hátha neked meg tud nyílni.
Nyixi31
Értem, de valahogy rá kéne majd venni őt. Ezen majd gondolkodom, és leírom majd neked.
Nixi31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!