Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nevelőapám elmúlt 60 nem...

Leiyla kérdése:

A nevelőapám elmúlt 60 nem tudom ezért e de folyton mellévizel a wc mellé és tiszta pisi minden. Nincs prosztataproblémája. Hiába mondja neki anyukám hogy üljön rá azért sem ül rá. Mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés
mikor rákérdezünk nála mindig azt mondja biztos én (nő 20 éves)pisilek mellé és röhög.persze nem ő takarítja fel.
2017. ápr. 22. 22:04
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező! ezt írtad " nem lehet szembesíteni vagy neki áll feljebb hogy ő elköltözik vagy ránk fogja nőkre."

hát költözzön el ha neki megéri, !! mert hogyha arra is lusta, hogy magaután tisztán hagyja az illemhelyet. végül is valaki írta már te v akár anyukád is csak úgy véletlenül ,nagydolog után úgyhagynátok a klotyit, talán észhezkapna, amikor elterjed a bűz a lakásban :D

2017. ápr. 22. 22:46
 22/47 A kérdező kommentje:
áá csak fenyegetőzik.valószínű az leszhogy én is othagyom.
2017. ápr. 22. 22:52
 23/47 anonim ***** válasza:
90%

Nevelőapád xar bele, hogy mit gondoltok, abszolút nem tisztel benneteket, a semmit nem tesz a közös békés együttélésért. Kétlem, hogy 60 évesen demens lenne, elvileg még bőven dolgozik.

Nem is tudom, mit tennék ilyen tiszteletlenség ellen, főleg, mikor már szóltatok is neki. Mióta viselkedik így? Más szempopntból nincs vele probléma? Biztos van, ha Anyukádra sem hallgat.

Te vagy 20 éves, Anyukád mennyi? Jóval idősebb lehet nála ez a pasi. A én nem tűrném el a gusztustalan viselkedését és fenyegetőzését, hogy elköltözik. tegye. Csak szívességet tesz.

2017. ápr. 22. 23:06
 24/47 A kérdező kommentje:
sajnos pont igy viselkedik ahogy leírtad teljesen tiszteletlen önző.pont évvel idősebb anyunál aki éves.
2017. ápr. 22. 23:12
 25/47 A kérdező kommentje:
anyu 50 ő 60.bocs az előző elírásért.
2017. ápr. 22. 23:13
 26/47 anonim ***** válasza:
50%

Van egy kérdésem, kedves kérdező.

Nevelőapád mindig ilyen volt, v csak mostanában?

És még annyi, azért én nem költöznék el a helyedben, az albérlet nagyon drága.

Viszont van egy ötletem, vegyetek egy kacsát, tudod olyan korházit amit az ágybanfekvő férfinemnek adnak. Nos pisiljen abba, utána öntse ki magaután wckagylóba.

2017. ápr. 22. 23:16
 27/47 A kérdező kommentje:
3éve ilyen.dolgozik de mindig mondja hogy nincs kedve.mindig mufurc.hirtelen haragú.sokszor rosszkedvű ideges.szétszórt.rendetlen.tiszteletlen.udvariatlan.önzöen viselkedik.sokat sajnáltatja magát.
2017. ápr. 22. 23:20
 28/47 A kérdező kommentje:
csak akkor jókedvű ha nem kell csinálnia semmmit ami kötelező jellegű. pl ilyet hogy munka,magam után elpakolni,magam után wc tisztán hagyni.de ha más takarít azt sem becsüli meg.pl soha nemm köszöni meg a kaját amit anya elé rak.nem veszi le a cipőjét,megeszi a csomag felvágotttat nem hagyj senkinek, az üres csomagolást vissza teszi a hűtőbe.....stb
2017. ápr. 22. 23:24
 29/47 anonim ***** válasza:
80%

"anyu 50 ő 60.bocs az előző elírásért."

Én 49 vagyok, de kibaxnám az ilyen pasit. Minimális tisztelet sincs benne.

2017. ápr. 22. 23:57
 30/47 A kérdező kommentje:
hát nincs.
2017. ápr. 23. 00:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!