A nevelőapám elmúlt 60 nem tudom ezért e de folyton mellévizel a wc mellé és tiszta pisi minden. Nincs prosztataproblémája. Hiába mondja neki anyukám hogy üljön rá azért sem ül rá. Mit lehetne csinálni?
Kedves kérdező! ezt írtad " nem lehet szembesíteni vagy neki áll feljebb hogy ő elköltözik vagy ránk fogja nőkre."
hát költözzön el ha neki megéri, !! mert hogyha arra is lusta, hogy magaután tisztán hagyja az illemhelyet. végül is valaki írta már te v akár anyukád is csak úgy véletlenül ,nagydolog után úgyhagynátok a klotyit, talán észhezkapna, amikor elterjed a bűz a lakásban :D
Nevelőapád xar bele, hogy mit gondoltok, abszolút nem tisztel benneteket, a semmit nem tesz a közös békés együttélésért. Kétlem, hogy 60 évesen demens lenne, elvileg még bőven dolgozik.
Nem is tudom, mit tennék ilyen tiszteletlenség ellen, főleg, mikor már szóltatok is neki. Mióta viselkedik így? Más szempopntból nincs vele probléma? Biztos van, ha Anyukádra sem hallgat.
Te vagy 20 éves, Anyukád mennyi? Jóval idősebb lehet nála ez a pasi. A én nem tűrném el a gusztustalan viselkedését és fenyegetőzését, hogy elköltözik. tegye. Csak szívességet tesz.
Van egy kérdésem, kedves kérdező.
Nevelőapád mindig ilyen volt, v csak mostanában?
És még annyi, azért én nem költöznék el a helyedben, az albérlet nagyon drága.
Viszont van egy ötletem, vegyetek egy kacsát, tudod olyan korházit amit az ágybanfekvő férfinemnek adnak. Nos pisiljen abba, utána öntse ki magaután wckagylóba.
"anyu 50 ő 60.bocs az előző elírásért."
Én 49 vagyok, de kibaxnám az ilyen pasit. Minimális tisztelet sincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!