Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El akarok költözni, mert...

El akarok költözni, mert elegem van a szüleim ők.22 éves vagyok és tudok hitelt felvenni mivel 6 hónapja dolgozom. Hogyan kezdjek hozzá? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval a szüleim megbolondult akkor és hónapok óta feszültség van itthon. Anyám 3-szor költözött el és most apám visszahozta de megint veszekednek. Milyen hitelt vegyek fel hogy lakást és bútorokat tudják venni...

2017. ápr. 18. 12:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
51%

Érhető,hogy nem jó a légkör és el akarsz költözni.

Én azt javaslom, hogy nézz albérlet után.

Ha társakkal együtt bérlitek, úgy olcsóbb, tudnál mellette félre rakni havonta , és talán x időn belül az is elérhető, hogy saját lakást/házat vegyél.

De ehhez mindenképp kell önerő.

És nem árt átgondolni és csak annyit felvenni,amennyit nagyon muszáj.

Rengetegen kerültek már utcára a felelőtlen hitelezésük miatt.

Ne menj bele szerintem.

Válaszd az albérletet egyelőre.

Vagy akár olyan munkát is kereshetsz, ami ad szállást.

Dunántúli gyári munkák között van jó pár ilyen.

És spórolj minél többet és utána gondolkozz házon.

2017. ápr. 18. 17:42
 22/24 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó vagyok.

A lakáskasszát kihagytam.

Nyiss egyet mindenképp. 4 év alatt, havi 20 ezrével kb 1,2 millió jön össze. (az állami támogatással együtt)

Ez is valami.

2017. ápr. 18. 17:43
 23/24 anonim ***** válasza:
51%
Manapság a 6 hónap munkaviszony az semmi, mert egyik napról a másikra tesznek ki embereket, csak mer épp nem tetszett ahogy nézett. A hitelhez kell önerő, meg fedezet is. Ha annyira költözni akarsz kezdj el lakáskasszába gyűjtögetni, illetve nem tudom mennyit meg hogy keresel, ha tudsz társakkal menj albiba vagy külföld, olyan helyen, ahol van lakhatás, akkor hamarabb összejön egy lakás ára.
2017. ápr. 18. 19:47
 24/24 anonim ***** válasza:
50%

Miért a saját lakás az egyetlen opció? Albérlet jobban megérné, mert ha máshol találsz munkát, mobilabb vagy.

Ráadásul ha nem olyan helyen veszel lakást, ahol pörög az ingatlanpiac, eladni se nagyon fogod tudni, illetve a bank is keményebb feltételekkel ad hitelt, ráadásul drágább is lesz.

2017. ápr. 19. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!