Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti engednétek, és ha igen,...

Ti engednétek, és ha igen, akkor meddig hogy a gyereketek a párjával együtt nálatok lakjon?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy a gyereketek párja messze lakik és össze akarnak költözni, albérletet és munkát keresni?

Ha nem laktok szűkösen a házban akkor mennyi időre engednétek nekik hogy ott lakjanak a házatokban?

2017. ápr. 15. 18:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

"19 éves korától... A szülei meg sem kérdezték, hogy nem zavar-e, mennyivel járuljanak hozzá az ittlakásához"

Nem is a szüleinek kellett volna megkérdezniük, hanem neki magának. Felnőtt ember volt.

2017. ápr. 15. 20:54
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Meg, ha van elég hely, és hosszabb távon szeretnének magukkal valamit kezdeni és elköltözni. Ha zavaró lesz az együttélés, úgyis elmennek. Sajnos pontosan tudom, mekkora szívás albérletben tengődni párosan, hogy egyikünk fizetését teljes egészében elviszi az albérlet meg a rezsi...
2017. ápr. 15. 21:15
 13/18 anonim ***** válasza:
35%

Nem engedném meg, mert nem egészséges.

Persze, ha vészhelyzet lenne, az más. De ha felnőtteset akar játszani, akkor játsszon élesben.

És úgy nevelném a gyerekemet, hogy együttélés nélkül ne ugorjon bele a jegyességbe se.

2017. ápr. 15. 23:28
 14/18 anonim ***** válasza:
42%
1 hónapig engedném, ameddig albit találnak.
2017. ápr. 16. 16:06
 15/18 anonim válasza:
81%

Az én szüleim házasság után, még a születésem után is édesanyám szüleinél éltek. Amikor terhes lett anyukám a húgommal, akkor költöztünk külön lakásba, amikor én 2 éves voltam.

Én megengedném, úgyis nekik lesz rosszabb, minden ismerősömön látom, hogy nagyon erősen igyekszik kirepülni, egy bizonyos kor fölött már nem lehet bírni a szülőkkel...

2017. ápr. 16. 17:58
 16/18 anonim ***** válasza:
60%
Több év mire meg lesz egy házra való. Pár hónapig oké lenne de azért rossz egymást kerülgetni akár mennyire jò a kapcsolat. A párnak is rossz meg a szülőknek is. Ugyebár szabályokat kell alakítani már pedig egy jegyes pár már szeretné a saját életét élni pont úgy ahogy a szülők is.
2017. ápr. 16. 18:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Maximum egy hónap, azért a gyerekem jegyese mégiscsak egy vadidegen, akihez illik minimálisan alkalmazkodni - pl. nem lófrálhatok bugyiban nyáron, vagy nem ugorhatok a férjemnek bármikor.

Persze segítenék nekik albit keresni, de tovább nem lakhatna ott, nem vagyok átjáróház, sem menekültszálló.

2017. ápr. 18. 08:44
 18/18 anonim ***** válasza:
36%
csak ha mindkettönek van munkája és elmultak 25 évesek
2017. ápr. 18. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!