Ti engednétek, és ha igen, akkor meddig hogy a gyereketek a párjával együtt nálatok lakjon?
Tegyük fel hogy a gyereketek párja messze lakik és össze akarnak költözni, albérletet és munkát keresni?
Ha nem laktok szűkösen a házban akkor mennyi időre engednétek nekik hogy ott lakjanak a házatokban?
"19 éves korától... A szülei meg sem kérdezték, hogy nem zavar-e, mennyivel járuljanak hozzá az ittlakásához"
Nem is a szüleinek kellett volna megkérdezniük, hanem neki magának. Felnőtt ember volt.
Nem engedném meg, mert nem egészséges.
Persze, ha vészhelyzet lenne, az más. De ha felnőtteset akar játszani, akkor játsszon élesben.
És úgy nevelném a gyerekemet, hogy együttélés nélkül ne ugorjon bele a jegyességbe se.
Az én szüleim házasság után, még a születésem után is édesanyám szüleinél éltek. Amikor terhes lett anyukám a húgommal, akkor költöztünk külön lakásba, amikor én 2 éves voltam.
Én megengedném, úgyis nekik lesz rosszabb, minden ismerősömön látom, hogy nagyon erősen igyekszik kirepülni, egy bizonyos kor fölött már nem lehet bírni a szülőkkel...
Maximum egy hónap, azért a gyerekem jegyese mégiscsak egy vadidegen, akihez illik minimálisan alkalmazkodni - pl. nem lófrálhatok bugyiban nyáron, vagy nem ugorhatok a férjemnek bármikor.
Persze segítenék nekik albit keresni, de tovább nem lakhatna ott, nem vagyok átjáróház, sem menekültszálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!