Anyukám meg akar halni mit tegyek?
Azt mondta, hogy hozott valami jó erős nyugtatóból egy csomót és mindet be akarja szedni, és hogy lehet többet nem ébred fel és ne haragudjunk rá. Szerintem xanaxot hozott,mert hallottam mikor beszéltek a nyugtatókról a barátnője mondta hogy ő xanaxot használ és azt ajánlja,mert az jól hat.(persze a barátnője akkor még nem tudta,hogy anyukám meg akar halni).
És ezt komolyan is gondolta mivel már egyszer próbálkozott ezzel csak az valami gyengébb nyugtató volt(kb.egy dobozzal szedett be abból), akkor este még veszekedtek apukámmal és a nyugtatótól teljesen úgy nézett ki mint ha részeg lenne. A szája is lezsibbadt alig tudott beszélni,azt se tudta hol van, esett bukott.
Meg egyszer fel akarta vágni az ereit órákig sírtunk neki a tesómmal,hogy ne tegye(anyukám is sírt).
(Családi problémák miatt teljesen ki van és ezért is akart már többször is meghalni)
Nem tudunk, mert nem igazán jó körülmények és anyukám nem akar oda menni.
Voltunk már ott többször is hetekig,utanná apukám mindig sírt hogy menjünk vissza,legutoljára már csak azért mentünk vissza mert nem bírtuk már ott. Mikor utoljára ott voltunk az egyik munkafüzetem megrágta az egér és tiszta füst szaguak voltak a ruháink. Mamám elég rendes de nagyapám állatokkal dolgozik tiszta büdös meg még mosakodni se nagyon akar mamám mindig melegít neki a kádba hogy fürödjön már meg.(nem jó a cső ezért a platton melegít vizet). Na meg persze tatám is feszt bosszantja anyukám meg mamám is,hogy minek megyünk vissza ahoz a Patkányhoz stb.
Ne aggódj. Nem fog meghalni, ha bevesz egy doboz xanaxot.
Azért, ha ilyet akarna csinálni mindenképp hívjátok ki a mentősöket.
Szia!
Sajnálom, hogy át kell ezt élned ilyen fiatalon. Hasonló embert próbáló családban nőttem fel, testvérem sem volt, egyedül voltam. Nem volt rossz anyagi helyzetünk. De inkább mentem volna rosszabb körülmények közé, büdösbe, rágta volna meg a munkafüzeteim egér, csak nyugalomra vágytam. Most 26 éves vagyok, 3 éve szabadultam otthonról, tanulni sem tudtam akkor, most kell mindent felnőtt fejjel pótolni. Mentálisan nagyon megviselt, mai napig küzdök, hogy normális ember tudjak maradjak. Pedig már nyugalomban élek. Én a helyetekben a nagymamáéknál való élést választanám, akár milyen nomád, egy életre tönkre tudja tenni az embert egy ilyen családi légkör. Remélem épségben átvészelitek ezt az időszakot mindannyian.
Em jelentette fel a rendőrségen? Kérhetne távoltartást is...
Tatádnak, meg teljesen igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!