Ki mikor költözött el otthonról?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok már nagyon nem bírom az itthon létet. Azon vagyok hogy elköltöznék de még időre van szükségem mert dolgozok és másik városba fogok költözni. Viszont itthon már sok a vita.2017. ápr. 12. 20:30
11/17 anonim válasza:
36 éves koromig a szüleim tartottak el,nem csináltam abszolút semmit,sose dolgoztam.Aztán végül azért költöztem el otthonról mert összejöttem egy gazdag pipivel.Jelenleg ő tart el engem.Jól is jött az öreg pipi,mert a szüleim kezdtek már noszogatni engem hogy mostmár csináljak magammal valamit.Az öreg pipi végrendeletében engem jelölt meg a vagyona örökösének mivel nincs senkije,így már csak arra kell várnom hogy feldobja a pacskert :)
12/17 anonim válasza:
19 évesen, érettségi után. Első sorban az egyetem miatt a barátomhoz költöztem. Végül nem vettek fel minket, így most dolgozunk és tanulunk. :D
13/17 anonim válasza:
24 évesen, külföldre. Hazajöttem, egymagam éltem, inkább hazaköltöztem anyámhoz, lakást meg kiadtam. Szüleimmel sose volt gondom, kiváló a kapcsolatunk. Barátnőm is itt él, jól kijön mindenki mindenkivel, van hely is, így nem fogok/fogunk visszaköltözni a lakásba, felesleges.
14/17 anonim válasza:
Először 24 évesen az exemhez, és most 27 évesen külföldre a páromhoz.
15/17 wiWell válasza:
26 ėvesen, kölcsönre vett lakásba az akkor mèg barátommal, most már férjemmel. A szüleimmel nem voltak veszekedések, maradhattam volna, de már szerettünk volna együtt élni és a munkahelyeinkhez is közelebb vagyunk.
16/17 anonim válasza:
21 évesen, mert elegem lett. Dolgozunk-levelezőn egyetemre járunk a vőlegényemmel. Már 2,5 éve együtt élünk albérletben, esküvő csak azért nincs /még/ mert fizetjük az egyetemeket, az meg nem kevés. (félévente 300k)
17/17 anonim válasza:
18 évesen.
Igazából az egyetem miatt, mert kocsival is egy óra lenne, meg azért más úgy egyetemistának lenni, hogy bejárós vagy, vagy mintha ott lenne lakásod az egyetemváros közepén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!