A paromnak van egy felnott gyereke elozo hazassagabol. Titeket zavarna ez?
Nem
Alap kellene nekik lennie h rendet hagynak maguk utan !
Azzal nincs gond, hogy hétvégéken ott vannak, elvégre a saját apjánánál vannak.
Az viszont nagyon nincs rendben, hogy nem tartanak rendet maguk után, ez egy felnött embertöl alapelvárás.
A másik, ami nagyon nem elfogadható, hogy ha a párod szerint OK, hogy otthagynak mindent a konyhában, akkor te takaríts utánuk. A helyedben megmondanám meki és elvárnám töle, hoyg ö legyen az, aki eltünteti a felfordulást.
Hogy ott vannak a saját apjánál, az természetes és rendben van. Abba nem szólhatsz bele.
De! Neked egyáltalán nem kell utánuk takarítani sem a párod, sem más kedvéért.
Én értem, hogy miért zavar, hogy idegen fel őttek ott terpeszkednek nálatok minden hétvégén. Akkor, amikor végre pihenhetnél. Nem is értem mi a fenét keresnek ott amúgy minden hétvégén.. éltem együtt lakótársakkal és hosszútávon kiakasztó. De sajnos ha összeházasodsz valakivel, akkor a családjával is összeházasodsz. Muszáj lesz valahogy megszoknod (én is most házasodom, és tudom, hogy lesz egy új családom, akikkel szemben már máshogy kell viszonyulnom, nem barátnőként).
De a fater helyében lesülne a bőr a képemről, ha így neveltem volna a fiamat. A csaj is lehetne igényesebb, nem szabad elvárni tőle, hogy kitakarítsa a házat, csakmert átment vacsorázni, de azért a fiújával együtt igazán rendben tarthaná maga körül a dolgokat, ha már minden hétvégén vendégségben van. Legalább ő ne lenne igénytelen. Rettenetesen utálnám őket.
Ha ennyien vagytok hétvégén, vegyetek egy mosogatógépet (ma már nem luxuscikk), azt talán be tudják pakolni...
Én biztos nem ganyéznék utánuk. Nekik amúgy nem tudod ezt így megmondani? Vagy a lánynak, hátha elszégyelli magát és ráveszi a tunya pasiját, hogy takarítsanak maguk után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!