Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Páromnak 1 házasságából van...

Páromnak 1 házasságából van egy 4 éves kislánya aki augusztus végéig nálunk lesz. Hogyan szokjam meg? 20/L

Figyelt kérdés
most költöztünk még csak össze. Főzni igyekszek a kedvenceit meg gyakran pizzázunk is mivel annyira jól még nemtudok főzni. most tanulgatok. nyaralni is visszük magunkkal Egyiptomba eddig úgy volt hogy kettesben megyünk. Nekem kicsit megeröltető egész nap egy 4 évessel lenni mivel a párom dolgozik. Párom 39 éves
2014. júl. 15. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor összejöttél a férfival tudtad, hogy van gyereke. Most jön az, ami ezzel jár. Valakinek a pótanyukája vagy egy hónapig, de mivel volt gyerek, nem értem, miért lepődtél meg? Ez egy csomag, együtt járnak. Azt gondoltad, sosem fogja áthozni magához? AKkor meg milyen apa lenne? Hogyan szokd meg? Tekintsd természetesnek, kérdezd arról, mihez van kedve, és neveld, ahogy a sajátoddal tennéd, mert végülis , ha komoly a kapcsolatotok, akkor ez hosszú távon így is lesz.
2014. júl. 15. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Így jár akinek nős férfi kell,mert gondolom te vagy az ok amiért szét mentek a feleséggel..ha nem akkor bocs,de erre is csak azt tudom mondani,hogy keress egy független férfit ha nem tetszik.Az elvált az ezzel jár.
2014. júl. 15. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Hidd el szorakoztato is lehet :) Nekem a hugom 4 eves. Jatszoterezunk mikor haza megyunk, most vadasparkba szeretnem elvinni (kulfoldob elek) ha erdeklodsz fele akkor biztoa bizalmba fogad.
2014. júl. 15. 15:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Vidd el mindenfelé, medveparkba, sétálni, játszótérre..., játszatok együtt, vagy hívd át egy barátnődet, hogy segítsen 2bébiszitterkedni"... :) Ha megnyugszol, akkor könnyebb lesz. :)
2014. júl. 15. 18:03
 5/6 Katuska87 válasza:
Én ugyanebben vagyok,csak 5 év előrehaladtával.:-DAz tud igazán tanácsot adni,aki benne él v élt.3 éves volt a párom kisfia,mikor megismerkedtünk.Az akkori feleségének már 2hónapja hapsija volt,de még együtt éltek.Nem feltétlen az új nő veszi el a feleségtől a férjét.Náluk a nő ment félre.Én tudtam a helyzetről és a nehéz időkbe bele sem gondol az ember,pláne 22évesen!Türelem kell és nagyfokú elfogadás,mivel nem közös ez nehéz,de nem lehetetlen.Kitartást kívánok!Mi most 5év után várjuk közös gyermekünket.Nem volt könnyű 5 év,de megérte:-D:-D:-D
2014. júl. 16. 08:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyiptomba 4 éves gyerekkel? Hát azt nem kéne.

De ha mégis úgy döntöttek, akkor tudni kell, hogy a gyerek megkapott-e minden védőoltást (nem csak a Magyarországon kötelezőket, hanem az Egyiptomba kellőket is), és hogy gyereknek milyen gyógyszer kell az ottani higiéniai viszonyok miatt (nem biztos, hogy ugyanaz, mint a felnőtteknek).

Ügyeljetek arra, hogy csak palackozott vizet igyon Egyiptomban. Egy kisgyereknek még nehéz elmagyarázni, miért fontos ez, ezért folyamatos odafigyelést igényel.

No, persze, így, hogy szeptemberben írom ezt, idénre már "eső után köpönyeg", de jövőre jól jöhet!

2014. szept. 16. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!