Szerintetek reális, hogy ennyit kell leadnia otthon a barátomnak?
Barátom 30 ezret ad le rezsire meg kajára, a nővéréjék, akik mostmár 4-en (egy 5 éves meg egy 5 hónapos gyerekkel) vannak meg 35-öt, plusz egy hónapban egyszer bevásárolnak.
Csak kérdezem, hogy ez mennyire arányos, én nem tudom, úgyhogy ne kioktató hangnemben válaszoljatok létszi.
A nővéréjék nem 3-an hanem 4-en vannak a férjével és a két gyerekkel. A férje elég jól keres. A gyerekeknél éppen azért írtam oda, hogy mennyi idősek, hogy tudjátok, hogy olyan sokba azért nem kerül rájuk a rezsi meg a kaja. Azt hogy mennyit költenek a vásárlásra, azt sajnos nem nagyon tudom, pedig azért tényleg nem mindegy. Hát egy 20-at azért lehet.
Az érdekelt inkább, hogy egymáshoz képest szerintetek mennyire arányos a két összeg. Azt tudom, hogy ennél többe kerülne ha a saját lábán kellene megállnia a barátomnak. De azért azt még leírnám, hogy nagy arányban olyanról hallok, aki vagy semmit vagy max ennyi összeget ad le ugyan erre otthon, ennyi idősen. Még jó, hogy nem azt írjátok, hogy bérleti díjat is fizessen az ember a szüleinek, hogy pluszba jöjjenek ki. Én még tanulok, de pl. tőlem nem kérnének el ennyit a szüleim, mert már beszéltünk róla, bár ettől függetlenül valószínűleg adnék legalább ennyit, mert olyan jól nem állnak anyagilag. Csak azt mondom, hogy a gyerekétől általába nem kér el olyan rohadt sokat az ember. Mondjuk az se jó ha semmit nem kell leadnia valakinek, mert azzal a szülő többet árt, mint segít.
De visszatérve, az hogy 30-at ad le az szerintem nem sok, csak azt kérdeztem, hogy egymáshoz képest reális-e a két összeg.
Neki nincs vele baja, nekem meg aztán végképp nincs, tudom, hogy közöm sincs hozzá, de érdekelt a véleményetek, ennyi.
2-es. Nem volt kioktató, de a kérdésre nem válaszoltál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!