Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszóljak a hugom párkapcsol...

Beleszóljak a hugom párkapcsolatába vagy jobb lenne hagyni? 22/F

Figyelt kérdés
A hugi 17 éves és mostanában elég viharos volt az élete. Januárban összejött egy 18 éves sráccal és egy hónapja szakított vele. Ez a szakítás elégé megviselte, de egy hét után kitalálta, hogy ő ezentúl élvezni fogja az életet és nem törődik vele, hogy átvágták. Ez most éppen abban nyilvánul meg, hogy egy 35 éves férfival randizgat. Legszívesebben elbeszélgetnék egy kicsit a férfival és akár erőszakkal is, de megakadályoznám, hogy találkozzon a hugival.
2010. máj. 11. 20:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21.34-nek. Még csak 5 hónapja, de valószínűleg együtt leszünk még egy darabig... :) Amúgy gondolom, azért kérdezted, hogy kiskorú voltam -e, mikor összejöttünk...nem, már nem voltam az, ő azt mondta, hogy akkor elvből nem próbálkozott volna.
2010. máj. 11. 22:06
 12/16 A kérdező kommentje:
Féltem a hugom egy újabb csalódástól. És pedig egy 35 éves mellett egy 17 éves csalódni fog. Lehet jó ember még szeretheti is a hugom. De egy vmi biztos. Nincs közös cél. A 35 éves már családot, nyugot életet akar. Ezzel szemben egy 17 éves még javában élvezni akarja az életet. Így bizts a csalódás.
2010. máj. 11. 22:27
 13/16 anonim ***** válasza:

21.14-es vagyok. Nem tuti, hogy a pasi már családot akar. Általában a nők azok, akik 30 körül bepánikolnak, hogy nincs még se pasi, se gyerek. A férfiakat ez nem annyira motiválja. Sőt, ha egy 17 éves lánnyal kezd, biztosan nem a családalapítás a célja...

Tényleg csak azt tudom javasolni, hogy beszélgess el a pasassal, és akkor nem kell találgatásokba bocsátkozni.

2010. máj. 11. 22:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez de undorító, rohadt pedofil!

Szép szóval nem fogsz elérni semmit, abban biztos lehetsz, úgyhogy tedd amit tenned kell, én is megtettem, bár nem a hugomért.

2010. máj. 12. 20:38
 15/16 anonim ***** válasza:

21:10 es!

Büszke lehetsz magadra!

2010. máj. 12. 20:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Azért érdekes kommentek:D "Ne csak a kort nézd" szóval ha én most összejövök egy 45 éves nővel az nem gáz én mondjuk 23 vagyok, akkor az sem gáz ha én 33 vagyok és egy 13 éves lánnyal tervezgetem a jövőmet?

Szerintem egy egészséges korkülönbség még nem gond de azért 8-10-15 év ...

2014. júl. 8. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!