Beleszóljak a hugom párkapcsolatába vagy jobb lenne hagyni? 22/F
Figyelt kérdés
A hugi 17 éves és mostanában elég viharos volt az élete. Januárban összejött egy 18 éves sráccal és egy hónapja szakított vele. Ez a szakítás elégé megviselte, de egy hét után kitalálta, hogy ő ezentúl élvezni fogja az életet és nem törődik vele, hogy átvágták. Ez most éppen abban nyilvánul meg, hogy egy 35 éves férfival randizgat. Legszívesebben elbeszélgetnék egy kicsit a férfival és akár erőszakkal is, de megakadályoznám, hogy találkozzon a hugival.2010. máj. 11. 20:56
1/16 anonim válasza:
nagyon józanul figyelmeztesd, h mivel sokkal idősebb, nem biztos, h ugyanazt várják az élettől. azt ne vágd a fejéhez, h csak friss húsnak hiszi/hiheti... kisülhet az ellenpélda is:)
2/16 anonim válasza:
35 éves férfival? Beszélj hugoddal, hogy ez így nincs rendben. Ha nem hallgat rád, beszélj a szüleiddel!
3/16 A kérdező kommentje:
A hugommal már próbáltam beszélni, de az lett az eredménye, hogy sértődötten kivonult a szobából és rámvágta az ajtót.
2010. máj. 11. 21:05
4/16 anonim válasza:
Hehe, én is 35 voltam, mikor összejöttem az akkor 17 éves barátnőmmel.
5 éve együtt vagyunk.
5/16 anonim válasza:
Ha csak ennyire hallgat rád, ne fglalozz vele. Esetleg annyit mondhatsz neki, ha megnt megjárja, neked ne panaszkodjon. A férfivel semmi dolgod, viszont a szüleiddel mindenképpen tudasd a hugod álláspontját.
6/16 anonim válasza:
21.10-es! Arra befizetnék, meddig "hehegsz" még a 22 éves nő mellet. Lehet, hogy egy-két év múlva már csak huhogsz.
7/16 A kérdező kommentje:
A szüleim tudják, de ők nem igazán törődnek velünk. Nekik annyi elég, hogy ne itt van a kaja.
2010. máj. 11. 21:12
8/16 anonim válasza:
Uhh...Biztos, hogy csak kihasználni akarja a pasi a húgodat? Tudom, hogy elég nagy a korkülönbség, de lehet, hogy pont ezért a pasi már kiélte magát, komolyabb stb. 19 éves létemre én is egy tőlem 11 évvel idősebb emberrel vagyok, és sok előnyét látom annak, hogy már nem gyerek. Persze, a húgod meg a pasi között még nagyobb a korkülönbség. Próbálj meg beszélni a pasival, hogy pontosan mit is akar! Ha normálisnak látod, és a tesód is jól érzi magát vele, akkor ne szólj bele. Viszont amint jelét látod annak, hogy csak kihasználja, vagy rossz irányba viszi, azonnal avatkozz közbe! Ja, és a szüleid mit szólnak ehhez?
9/16 anonim válasza:
21:14-esnek: Mióta vagy a nálad idősebb pasival? Ez sokat számit.
10/16 anonim válasza:
Kedves Kerdezo! Miert csupan kor alapjan itelsz? Lehet jo ember is attol, hogy idosebb a hugodnal. Nem szulethetunk egyszerre. Az embert nezd, hogy milyen, ne a korat. Ha boldogok egyutt, a ferfi fuggetlen, nem pedig csak szeretonek tartja a hugodat, akkor miert rontanal bele ebbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!