Szép név az Eszter?
Eszter a nevem, de sokan csak Esztinek szólítanak.
Nekem egyik formàban sem tetszik és az évek soràn egyre többször kaptam mejegyzéseket a nevemet illetően.
Többnyire azt,hogy nem nőies név, semmi "nőies dallam" nincs benne, régies,túl semleges, egyszerű, ronda, "szigorú" név stb.
Tegnap amikor bejelentkeztem a portàn az ott àlló férfi elolvasta a névjegy kàrtyàmat és azt mondta elég gàzos nevet adtak nekem a szüleim. Aztàn húzogatni kezdte a szemöldökét.
Én sem szeretem a nevemet, de havonta 2x biztosan kapok valami frappáns megjegyzést. A munkahelyemen az egyik kollégàm nem szólít a nevem, inkàbb "Hé" Te" Hallod? Ezekell a szavakkal indítja el a beszélgetést vagy ha kérése óhaja sóhaja van akkor ezt kapom tőle, mert irritàló a nevem.
Hát basszus..
L
20 éves vagyok.
Pincérként dolgozok ahol jelenleg 13 férfi van és 2 nő. Az egyik én vagyok.
Oké, rendben. Csak egy kérdés volt.
Sziasztok
Nagyon szép név. Egy Eszter ismerősömnek se szóltak még be a neve miatt.
Szerintem sem a neved miatt negatívak veled.
"Embereld már meg magadat kicsit."
Ilyeneket könnyű írni, de ha az embernek alacsony az önbecsülése, akkor ez nem segít, elhiheted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!