Adnátok tanácsot? Kibírja ezt a kapcsolatunk?
Én bármit feladnék, és vele mennék, mert nagyon szeretem. Sulit kint is lehet folytatni, ha már dolgozol, akkor azt kint is tudsz.
Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz kimenni, akkor meg egyszerű: ha igazán szeretitek egymást, akkor a kapcsolatotok bármit kibír!
Van tapasztalatom!
Férjem katona volt,3 havonta láttam,jegyesek voltunk,mindent elbírt a kapcsolatunk,a pénzből összeházasodtunk,és azóta is boldogan élünk,2 gyermekünk van.Jahh,a megkeresett pénz negyedét eltelefonáltuk:-))
Szia:)
Mi egyetem miatt "váltunk el", előtte két évig voltunk együtt. Most 2-3 hetente találkozunk, vizsgaidőszakban egy hónapig is van, hogy nem látjuk egymást, mivel mire neki kezdődik, nekem végződik s fordítva:-S
Hidd el, egy éve csináljuk, de jobban szeretem mint valaha. Soha egy pillanatra nem törtünk meg, vagy nem gondolkoztunk azon, hogy feladjuk az álmainkat, a közös célokat...neki még van 5 éve nekem még 2. Utána odaköltözöm hozza, aztán kialakul:)
Szerintem lehet csinálni egy olyan távkapcsolatot, aminek látod a végét...ha tudod, hogy X év múlva együtt leszünk. Egymásért csináljuk...az álmainkért:) Baj akkor van, ha az egyik fél elbizonytalanodik, vagy belefárad a dolgokba, esetleg kifele kacsint. Probléma lehet továbbá a féltékenység, a hiszti, a nyafogás és az állandó problémázás valamint a sok fölösleges idegeskedés. Mi megpróbátuk ezeket minimálisra csökkenteni...Kell egy rakás bizalom meg empátia és akkor minden helyben van. No meg tisztelet a másik iránt:)
Huh...ezen kívül meg kell tanulni elfogadni azt, ha másiknak rossz napja van. Továbbá megpróbálni elkerülni a vitákat telefonon és messengeren :P mert azok nem vezetnek sehová:P:)
Ne felejtsd, a cél lebegjen a szemetek előtt! Én belevágnék a mostani tapasztalataimmal. A szerelem sok mindent kibír:) Ne felejtsd a távolság a kis tüzeket eloltja de a nagyokat tovább táplálja!
Sok sikert és kitartást ehhez az időszakhoz!
2o-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!