Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha kiderülne a...

Mit szólnál, ha kiderülne a fiadról h biszex és egy fiúval van együtt?

Figyelt kérdés
És szeretik egymást szal nem akar a csajok között keresgélni. De korábban voltak barátnői.
2010. máj. 11. 19:48
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
huhh még jó h nincs fegyverük
2010. máj. 14. 13:17
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Semmit. Összecsomagolnám a holmijait,és kitenném az ajtó elé. Még azt is elfelejteném, hogy valaha volt egy ilyen fiam. Természetesen a végrendeletemben is mindenből kitagadnám, oly módon, hogy még kötelesrész se jusson neki.
2010. máj. 14. 13:18
 23/30 A kérdező kommentje:

Na pont ettől félek én is :( Előző, tényleg ez miatt el tudnád felejteni a fiad örökre? :S Akkor inkább jobb, ha titkolja előled? Nem látsz egy icipici lehetőséget se, mondjuk ha sokmindenben segit neked vagy hosszú idő alatt adagolja be a dolgot vagy vmi akk el tudnád fogadni? Mért ilyen fontos ez neked h még megérné a gyereked elvesztését is? :S

Nem kötekedésből kérdem, tényleg kíváncsi vok mert ez is egy vélemény. Csak szeretném elkerülni h ez legyen még ha sokat kell tennem érte akk is csak nemtom mit tehetnék :S

És nem az örökség érdekel!!! Ha kiraknak otthonról el se fogadnám az örökséget!

2010. máj. 14. 13:31
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj, őszinte leszek veled. Az én fiam rákos volt. Háromszor hoztam vissza a halálból, mindent, ami emberileg lehetséges, megtettem, rengeteg pénzembe került, de semmi nem volt sok az életéért.Évekig ültem a betegágya mellett, míg sikerült meggyógyítani.Az ismerősök sem akarták elhinni, mit meg nem tettem érte. Már felnőtt, huszonéves. Szerinted szeretem? Nem Ő az egyetlen gyerekem, de talán senkit nem szeretek úgy, mint Őt. Ennek ellenére nem tudnám elfogadni, ha fiút szeretne. Ha újra kellene kezdeni, ugyanezt tenném. Mindig alárendeltem az érdekeimet, de Ő ezzel soha nem élt vissza. De ha fiút szeretne hazahozni, ennek ellenére kitagadnám. Sajnos, két dolgot nem tudok elfogadni, ez az egyik. De ne ebből indulj ki, lehet, hogy a Te szüleid másképp állnának hozzá. Pl. nálunk is úgy van, hogy én nem állnék szóba vele többé, de a férjem biztos, hogy akkor is elfogadná. Legfeljebb nem nálunk találkoznának, vagy nem akkor, amikor én otthon vagyok. De az örökség elég nagy része az enyém, és abból nem kapna semmit. Csak a jóval kevesebb apai részből. Azért a legtöbb szülő elfogadná, hiszen itt is olvashattad, a legtöbben elfogadnák. De Te biztos vagy benne, hogy a fiúkhoz vonzódsz? Próbáld kipuhatolni, a Te szüleid hogy állnak a dologhoz. Lehet, hogy teljesen elfogadják a döntésedet. Ha viszont a lányokat is szereted, azért ne mondj le erről véglegesen. És tudnod kell, hogy a melegek nagyon nehezen engedik el a társukat, szinte megkötik, jobban, mint a heterok. Írj majd, mit sikerült intézned.
2010. máj. 14. 16:15
 25/30 anonim ***** válasza:

"Szerintem te homoszexuális vagy csak magad sem akarod beismerni. "

A biszexuális ember bele tud szeretni ellentétes neműbe, és azonosba is.

Ha te szeretsz valakit, akkor nem fogod más társaságát keresni. És igen, a kérdező jelen pillanatban egy homoszexuális kapcsolatban él, de ettől ő maga még nem lesz homoszexuális (minden bizonnyal megmaradnak a nők iránt érzett vonzalmak).

Kérdező!

Én a te helyedben a barátaimmal kezdeném. Ha van, aki melletted áll, úgy könnyebben állsz majd a szüleid elé. Ha fiatal vagy még, akkor inkább gondolkozz el, mert nem biztos, hogy célravezető az, ha benne van a pakliban, hogy repülsz majd, mint a törött tányér a kukába...

2010. máj. 14. 18:18
 26/30 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok? Mióta tart a meleg kapcsolat? Inkább érzelmi, erotikus, stb. alapú, vagy már konkrét szexuális kapcsolat is van?

Szerintem akkor sokkold le vele anyukádat, ha már tartós a kapcsolat, és biztosak vagytok benne, hogy egymást felvállalva tartósan akartok együtt lenni. Amíg csak "próbálkoztok" egymással, kipróbáltok dolgokat, addig felesleges borítani.

2010. máj. 14. 19:53
 27/30 A kérdező kommentje:
17 évesek vunk, kb. 4 hónapja vunk együtt, érzelmi+szexuális kapcsolat :P És azt tudjuk h egymással akarunk lenni tartósan csak azt nem h mondjuk-e el és ha igen, hogy. De sztem ezzel még várunk, sokat...
2010. máj. 14. 20:06
 28/30 anonim ***** válasza:
Ha ilyen fiatal vagy, akkor ne mondd el.
2010. máj. 14. 20:55
 29/30 anonim ***** válasza:

Értem. Szerintem várjatok még.

19.53

2010. máj. 15. 01:06
 30/30 anonim válasza:
Háát, szerintem tapasztald ki valahogy, h vajon h fogadnák a szüleid! Én tuti h elfogadnám, bár ez valószínű azért lenne mert én is biszex vagyok... 17 vagyok és fiú az ismeretségi köröm bizalmasabb része mind tudja és nem érdekli, családból egyedül a nővérem tudja. Ő azt mondja h szerinte mihamarabb mondjam el a szüleimnek, csak az az igazság h akárhogy nézem az egész családban talán a szüleim, és főleg az apám lenne az utolsó akinek elmondanám... Tényleg nagyon emberfüggő h ki milyen hamar fogadná el vagy sem! Én a te helyedben addig húznám, amíg nem lesz teljesen biztos h "örökre" együtt lesztek. =/ amúgy nekem pl van több ismerősöm is aki meleg/biszex. Van köztük olyan akinek a szülei teljesen elfogadták és még poént is tudnak csinálni belőle amitől mindenki tök vidám a családba, másnál meg csak szimplán elfogadták és megy az élet tovább, azonban van olyan ismerősöm is akik ha nem is tagadták ki de úgymond egy "világ omlott össze" a szülőkben =/
2011. szept. 20. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!