Mit szólnál, ha kiderülne a fiadról h biszex és egy fiúval van együtt?
Na pont ettől félek én is :( Előző, tényleg ez miatt el tudnád felejteni a fiad örökre? :S Akkor inkább jobb, ha titkolja előled? Nem látsz egy icipici lehetőséget se, mondjuk ha sokmindenben segit neked vagy hosszú idő alatt adagolja be a dolgot vagy vmi akk el tudnád fogadni? Mért ilyen fontos ez neked h még megérné a gyereked elvesztését is? :S
Nem kötekedésből kérdem, tényleg kíváncsi vok mert ez is egy vélemény. Csak szeretném elkerülni h ez legyen még ha sokat kell tennem érte akk is csak nemtom mit tehetnék :S
És nem az örökség érdekel!!! Ha kiraknak otthonról el se fogadnám az örökséget!
"Szerintem te homoszexuális vagy csak magad sem akarod beismerni. "
A biszexuális ember bele tud szeretni ellentétes neműbe, és azonosba is.
Ha te szeretsz valakit, akkor nem fogod más társaságát keresni. És igen, a kérdező jelen pillanatban egy homoszexuális kapcsolatban él, de ettől ő maga még nem lesz homoszexuális (minden bizonnyal megmaradnak a nők iránt érzett vonzalmak).
Kérdező!
Én a te helyedben a barátaimmal kezdeném. Ha van, aki melletted áll, úgy könnyebben állsz majd a szüleid elé. Ha fiatal vagy még, akkor inkább gondolkozz el, mert nem biztos, hogy célravezető az, ha benne van a pakliban, hogy repülsz majd, mint a törött tányér a kukába...
Hány évesek vagytok? Mióta tart a meleg kapcsolat? Inkább érzelmi, erotikus, stb. alapú, vagy már konkrét szexuális kapcsolat is van?
Szerintem akkor sokkold le vele anyukádat, ha már tartós a kapcsolat, és biztosak vagytok benne, hogy egymást felvállalva tartósan akartok együtt lenni. Amíg csak "próbálkoztok" egymással, kipróbáltok dolgokat, addig felesleges borítani.
Értem. Szerintem várjatok még.
19.53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!