Mit szólnál, ha kiderülne a fiadról h biszex és egy fiúval van együtt?
Figyelt kérdés
És szeretik egymást szal nem akar a csajok között keresgélni. De korábban voltak barátnői.2010. máj. 11. 19:48
11/30 A kérdező kommentje:
Nem vok homoszexuális, nekem mind a 2 nem ugyanúgy tetszik. Azt csak azért irtam hozzá mert a biszexre mindenki azt mondja h "ha biszex vagy, akk könnyű, keress egy csajt és kész" de ez nem így működik mert ha megvan akit szeretsz, akk nem akarsz már keresgetni, mert minek?
2010. máj. 11. 20:12
12/30 anonim válasza:
20:07- es vagyok: Igen, én is arra gondoltam amire a 20:04- es, hogy míg nincs biztos fedél a fejed fölött addig ne, semmiképp sem.
Igen, később leesett, mire gondoltál valójában.
13/30 anonim válasza:
Kisfiam van, igaz még csak 2 éves, így ez a probléma egyelőre nem emrül fel, de támogatnám, mellette állnék. Az a lényeg, hogy boldog legyen, szeressen és szeressék.
14/30 anonim válasza:
Engem nem zavarna a dolog, de azért megkérném, hogy lehetőleg ne fűvel-fával.
De erre akkor is megkérném, ha hetero lenne.
15/30 anonim válasza:
ha jó gazdag a hapsi akivel összeáll hajrá.
16/30 A kérdező kommentje:
:O ilyen válaszra nem számitottam XD
2010. máj. 13. 20:27
17/30 anonim válasza:
Hát én szerintem először ledöbbennék, aztán igyekeznék elfogadni a dolgot, hiszen akkor is az én gyerekem. És az ő boldogsága mindennél fontosabb :)
18/30 anonim válasza:
Ha a fiam lenne a passzív fél,akkor lehet kiakadnék.
Viszont ha az aktív lenne,attól még férfi marad,uh megveregetném a vállát.:)
19/30 anonim válasza:
Én belebetegednék a szégyenbe.
20/30 anonim válasza:
Fejbelőném. Vagy őt vagy magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!