Legjobb barátnőm dilemmában. Mostohaszülöje egy 23 éves srácnak aki bár már régóta dolgozik de ő és az élettársa tartják el úgymond ( a fiú apja) Baratnőm kicsit besokalt én meg jogászok közt dolgozom mégsem vagyok nagyon képben mit tanacsoljak neki?
29 a barátnőd, 23 a srác. 16 éves volt a srác amikor oda költözött barátnőd. Ehy kis matek: 23 volt barátnőd.
23 évesen lett egy 16 éves srác pótmamája?? Inkább póttesója lehetne.
Ő tartja fenn a házat,mos főz vasal és a férje szerint kötelező ezt neki csinálni?
Most komolyan hány éves a férfi? Jogilag? Nem tehet semmit csak leléphet.
Jogilag csinálja azt, hogy lelép a gyerekkel albérletbe, a pasija fizet neki egy borsos gyerektartást, és kézcsókom.
Anyagilag sokkal jobban járna, mint így, hogy ő tart el mindenkit. És egy kétéves után pakolni is egyszerűbb, mint két felnőtt férfi után.
Azt nem értem, mi tartja ebben a csodálatos kapcsolatban.
És a pasijának megmarad az egész fizuja?
Agyam eldobom...
Szerintem itt nem azzal van a gond, hogy a gyerek nem fizet, hanem, hogy az apja nem teszi. Ja, meg az egész felállással... Ha jól számolom, akkor a pasinak elég sok bevétele van a barátnődből, mivel nem kell se rezsit se kaját fizetnie.
Anyukámnak volt egy hasonló ismerőse. Ott a lakás talán bérelt volt, de úgy állapodtak meg, hogy a férfi veszi a bútorokat a nő a mindennapi kiadásokat fedezi. Amikor szakítottak a férfi vitte a bútorokat, a nő meg ott maradt minden nélkül. Ezt a rendszert vagy újragondolják, vagy jobb minél előbb kiszállni belőle. (kívülről nézve, lehet, hogy belülről jobb, de a férfinek kéne akkor egy pszichológus).
Ez így igen "vicces" felállás, az együttélés a férfinek nem kerül semmibe, söt a nö eltartja és minden (anyagi) igényét is teljesíti - azaz a teljes jövedelme megmarad neki, a nö meg teljesen lenullázza magaát anyagilag és lestrapálja magát fizikailag - és cserébe semmije sem marad, ha szétmennek.
Nem érte, egy nö (vagy akár férfi is), hogy lehet ennyire életképtelen, és miért hagyja magát ennyire kihasználni?
Ha megjönne az esze, akkor öszecsomagol, otthagyja a férfit meg a gyerekét magukra, a kicsit viszi magával és kéri utána a gyerektartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!