Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szülnek gyereket ha nem...

Miért szülnek gyereket ha nem bírják eltartani, rendesen nevelni?

Figyelt kérdés
Egy csomószor van a tv-ben meg a neten is,hogy sírnak az emberek,hogy milyen szarul élnek,közben meg ott van nekik 3-4-5 gyerek is.Meg hogy nem jönnek ki a pénzzel,nem bírnak sehová menni nyaralni.Akkor miért vállalnak ennyi gyereket?

2017. márc. 18. 14:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
11%
Altalaban elmaradott tersegekbeli embereket mutogatnak, es nem budapesti keruleteket, ezert irtam a videkit.
2017. márc. 18. 15:21
 12/26 anonim ***** válasza:
33%
Oké, mert én is vidéki vagyok és ugrok rá az ilyen kijelentésre !
2017. márc. 18. 15:35
 13/26 anonim ***** válasza:
19%

(1) Így van mit kérdezni a beképzelt,bunkó pestieknek.

(2) Ők legalább szülnek. Sokkal kevesebb magyar születik, mint kéne. Ebből hosszabb távon nagy bajok lesznek.

(3) Miért nem szülnek gyereket azok, akik el bírnák tartani ? Ez sokkal aktuálisabb kérdés.

2017. márc. 18. 15:42
 14/26 anonim ***** válasza:
37%
Segély és támogatások miatt vállalnak gyereket. Ilyenek magasról lesz@rják, hogy gyerekeknek milyen élete(pl:éhezik) lesz neki.
2017. márc. 18. 15:55
 15/26 anonim ***** válasza:
35%
Vannak olyan népcsoportok is, ahol a fogamzásgátlás ellenkezik a "vallásukkal".Ellenben az abortuszt azért bevetik olykor-olykor.Létezik olyan nő is akinek otthon már van 8 gyerek, pár év alatt meg 15 abortusza volt a mi pénzünkön...egyszerűen nincs annyi ész, hogy a férjével védekezzenek inkább.
2017. márc. 18. 16:01
 16/26 anonim ***** válasza:
68%
Ha a romákat kivesszük, akkor saját döntése mennyit vállal. Neki a gyereknevelés az öröm és felelősség, a kérdezőnek meg, hogy havonta mennyit költ ruhára, plázázásra, meg wellnessezéssre.
2017. márc. 18. 16:25
 17/26 anonim ***** válasza:
31%
Sok olyan családot ismerek, ahol már tinik a gyerekek, és anyag gondjaik vannak. Amikor születtek,k akkor még félre is tudtak tenni. Nem gondolták, hogy ennyire rossz lesz az életszínvonal, és nem tanulatlan, bunkó emberek. Pl.ápolónő, mentős, vasutas, kereskedő.
2017. márc. 18. 16:45
 18/26 anonim ***** válasza:
11%
Szerinted az ápolónő buta, tanulatlan ember ? Remélem félreértettem. Ha nem, akkor már értem miért itt tart az ország. Sötét bunkók hazája.
2017. márc. 18. 17:13
 19/26 anonim ***** válasza:
13%
Egy kalaúznak is tudod mennyit kell tanulni ? Szerintem a válasz nem.
2017. márc. 18. 17:14
 20/26 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide a kalaúz meg az ápolónő,b+??
2017. márc. 18. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!