Miért szülnek gyereket ha nem bírják eltartani, rendesen nevelni?
Figyelt kérdés
Egy csomószor van a tv-ben meg a neten is,hogy sírnak az emberek,hogy milyen szarul élnek,közben meg ott van nekik 3-4-5 gyerek is.Meg hogy nem jönnek ki a pénzzel,nem bírnak sehová menni nyaralni.Akkor miért vállalnak ennyi gyereket?2017. márc. 18. 14:49
11/26 anonim válasza:
Altalaban elmaradott tersegekbeli embereket mutogatnak, es nem budapesti keruleteket, ezert irtam a videkit.
12/26 anonim válasza:
Oké, mert én is vidéki vagyok és ugrok rá az ilyen kijelentésre !
13/26 anonim válasza:
(1) Így van mit kérdezni a beképzelt,bunkó pestieknek.
(2) Ők legalább szülnek. Sokkal kevesebb magyar születik, mint kéne. Ebből hosszabb távon nagy bajok lesznek.
(3) Miért nem szülnek gyereket azok, akik el bírnák tartani ? Ez sokkal aktuálisabb kérdés.
14/26 anonim válasza:
Segély és támogatások miatt vállalnak gyereket. Ilyenek magasról lesz@rják, hogy gyerekeknek milyen élete(pl:éhezik) lesz neki.
15/26 anonim válasza:
Vannak olyan népcsoportok is, ahol a fogamzásgátlás ellenkezik a "vallásukkal".Ellenben az abortuszt azért bevetik olykor-olykor.Létezik olyan nő is akinek otthon már van 8 gyerek, pár év alatt meg 15 abortusza volt a mi pénzünkön...egyszerűen nincs annyi ész, hogy a férjével védekezzenek inkább.
16/26 anonim válasza:
Ha a romákat kivesszük, akkor saját döntése mennyit vállal. Neki a gyereknevelés az öröm és felelősség, a kérdezőnek meg, hogy havonta mennyit költ ruhára, plázázásra, meg wellnessezéssre.
17/26 anonim válasza:
Sok olyan családot ismerek, ahol már tinik a gyerekek, és anyag gondjaik vannak. Amikor születtek,k akkor még félre is tudtak tenni. Nem gondolták, hogy ennyire rossz lesz az életszínvonal, és nem tanulatlan, bunkó emberek. Pl.ápolónő, mentős, vasutas, kereskedő.
18/26 anonim válasza:
Szerinted az ápolónő buta, tanulatlan ember ? Remélem félreértettem. Ha nem, akkor már értem miért itt tart az ország. Sötét bunkók hazája.
19/26 anonim válasza:
Egy kalaúznak is tudod mennyit kell tanulni ? Szerintem a válasz nem.
20/26 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide a kalaúz meg az ápolónő,b+??
2017. márc. 18. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!