Ha veszekszel férjeddel szoktál csúnyán beszélni, vagy kiabálni?
Figyelt kérdés
Igazából szép házasságunk van, most várom második babánkat, és ritkán veszünk össze, talán évente 1-2-szer. Már a csúnya beszédről leszoktam fiam miatt, és ha ideges vagyok sem káromkodok már. Viszont, ha összeveszünk, fejéhez vágom, hogy nem kell hazajönni többet, és hogy most jó nagy tuskó, meg bunkó paraszt volt.... Ennél durvábbat nem szoktam, de ezt kissé fennhangon, és igazából kicsit bűntudatom van, hogy le kéne erről is szokni, a gyerekek miatt, hogy évente 1-2-szer se halljanak már így beszélni, és kiabálni se.... Ti hogy oldjátok meg? A feszültséget hogy vezetitek le???2010. máj. 11. 12:55
11/12 anonim válasza:
Én nem szoktam a feszültséget más embereken levezetni. Ha felmegy bennem a pumpa, elmegyek sétálni egy nagyot, átgondolom a dolgokat, és mire hazamegyek, lenyugszom. Az emberek lelke nem bokszzsák, hogy azon püföld ki magadból az ingerültséget. A nézeteltéréseket meg lehet kulturált stílusban is átbeszélni, nem kell hozzá veszekedni. Többek között el kell fogadni, hogy két embernek nem mindig feltétlenül szükséges azonos véleményen lenni.
12/12 anonim válasza:
Én nagyon hirtelen haragú vagyok, kiabálok, csúnyán beszélek és még ütöm is néha ahol érem! Babánk még nincs, de ennekellenére imádjuk egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!