Hogyan vegyem rá anyát hogy elengedjen?
Ma az egyik tanár kijelentette, hogy pénteken lesz egy túra szerűség a bükkben éjszaka. 20:00-kor indul a busz és másnap reggel 5-re érünk haza. Ráadásul a világ legjobb fej tanárával meg egy másik tanárral.
Ezt mondtam anyának és nemet mondott, mert "éjszaka vihar lesz meg h valaki eltéved" meg ilyenek. Én nagyon szeretnék menni, egy csomó barátnőm/haveomr lesz
Azt nem tudom,hogy hogyan vedd rá anyudat,mert nem ismerem őt.Mondd el neki,hogy sokan ott lesznek az osztályodból!
A világ legjobb tanárjáról megmég eldumcsiznék:DXD
Én elengednélek,de ha még azon a héten rossz jegyet kapsz,akkor büntetést kapnál..hiszen ez a túra lehet,hogy kifog titeket fárasztani..azt meg másnapig alig lehet kipihenni,mert tanulni is kell majd.Kedd van.
Félsiker :P
Felhívta az egyik haverom anyját csak nem vette fel a telefont :S. Meg kérdezgetett róla magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!