Ma az egyik tanár kijelentette, hogy pénteken lesz egy túra szerűség a bükkben éjszaka. 20:00-kor indul a busz és másnap reggel 5-re érünk haza. Ráadásul a világ legjobb fej tanárával meg egy másik tanárral.
Ezt mondtam anyának és nemet mondott, mert "éjszaka vihar lesz meg h valaki eltéved" meg ilyenek. Én nagyon szeretnék menni, egy csomó barátnőm/haveomr lesz
Talán ha a tanár beiratná az ellenőrzőbe akkor anyud még el is hinné
2010. máj. 11. 12:54
3/15 anonim válasza:
15 évesen azért már nem vagy kisgyerek, én nem értettem soha ezt a túlzott szülői féltést. Nem barátokkal mentek, hanem két tanár kíséretében, ez egy óriási élmény, kár lenne, ha megfosztana ettől. Szerintem mutasd meg neki ezt az oldalt a kérdéseddel és a válaszokkal együtt, hátha belátja, hogy túlzásba viszi a féltést. Ezzel az erővel a mai napig kísérgethetne iskolába is, mert bármikor bárki elrabolhat, megtámadhat. Tudom, hogy nagyon nehéz, de el kell néha engedni a gyerek kezét.
2010. máj. 11. 12:59
4/15 anonim válasza:
bocs, nem 15, 13... de a lényeg ugyanaz
2010. máj. 11. 13:00
5/15 anonim válasza:
Anyu nagyon szeretnék elmenni pénteken , minden osztálytársam/barátom ott lesz, plusz jön velünk két kísérőtanár is.
Nem lesz vihar egyébként:)
Ígérd meg hogy segíteni fogsz, jó kislány leszel ésatöbbi ésatöbbi
Az a lényeg, hogy ne nyafogj:)
2010. máj. 11. 13:00
6/15 anonim válasza:
Ma még csak kedd van. Kérd meg anyukádat, hogy hívja fel a tanárt és beszélje meg vele a részleteket, mert te nagyon szeretnél elmenni.
Egy szülő mindig aggódik, légy megértő. Ha meg tudod győzni (vagy a tanár meg tudja győzni), hogy alaptalnul aggódik, akkor el fog engedni.
(Persze egész éjjel a telefonjába kapaszkodva fog virrasztani... :) )
2010. máj. 11. 13:07
7/15 anonim válasza:
igen, menjen el beszélni anyukád a tanárnővel, addig te is mondhatod neki, hogy szorosan a tanárok mellett lesztek és vigyázni fognak rátok
2010. máj. 11. 13:08
8/15 anonim válasza:
Én is elengedtem a fiamat ilyen túrára, semmi rossz nincs ebben. Mondjuk azért a lelkére kötöttem, hogy a mobilja legyen nála és ha eltéved azonnal hívjon. Na és persze egész éjjel nem aludtam. :-P Mindenesetre a fiamnak nagy élmény volt, így valószínűleg a kisebbiket is el fogom engedni ha rendeznek ilyet a suliban.
2010. máj. 11. 13:10
9/15 anonim válasza:
Egy élménytől fosztana meg anyukád, ha nem engedne el! Tudom, mert anno én sem mehettem és a szívem szakadt meg mikor a többiek élménybeszámolóját hallgattam. Mutasd meg neki a válaszokat (mint ahogyan egy előttem szóló is írta). Anyukám is megbánta utána, hogy nem engedett el és ő is csak rosszul érezte magát.
2010. máj. 11. 13:24
10/15 anonim válasza:
Ráadásul most azt is letesztelheti, hogy mennyire bízhat meg benned. Felhívod, hogy mi van, mindig elérhető vagy számára, rendes leszel stb. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!