Elköltözhetek anyukámtól apukámhoz? 12/L
Miért vagy nyiffnyaff? Mert konkrétan semmi problémád nincs, de el akarsz költözni. Ha valaki egy Iphone 7-et kap (ne meséld be nekem, hogy 12évesen összespóroltál nem tudom hány százezret.) akkor szerintem annak nincs túl rossz sorsa.
Ezt az ugráltatást nem tudom elképzelni. Megkér téged, hogy takarítsd ki a szobád vagy mosogass el vagy mi? Jobb lett volna, ha írsz valami példát, mert így eléggé nyiffnyaffnak tűnsz.
Kedves #20!
Egészségedre,ne foglalkozz!
És,igen jól írtad,tényleg két oldala van. Mostmár teljesen biztos,hogy más a gondolkodási formánk,de ha megnyugtat,akkor nyuggottan olvasd vissza az ostoba válaszaimat,és értelmezd.
Te kérdező, oszd már meg velünk hogy lehet 9-12 évesen 2-300ezret "összespórolni"? Szerintem sokakat érdekelne.
Egyébként meg, ha ilyen k_urva sok pénzed van, akkor nem igaz hogy nem volt még 3-4ezer egy tokra meg egy védőbevonatra a képernyőre. Nekem is van iphone-on, ejtettem már pofára betonon is, aztán nincs semmi baja.
#21 #24 Lehet hogy számotokra hihetetlenül hangzik de össze tudtam gyűjteni mint mondtam 3év alatt sikerült szóval nem ment gyorsan de ahogy #25 is írta kapok pénzt szülinapra, névnapra, karácsonyra, húsvétra, és még zsebpénzt szóval ha nem költök semmire, összegyűlik. És szerintem #21 ha eltörnék a teljesen új telefonod amire az összes megspórolt pénzedet elköltötted te sem tapsikolnál örömödben!
Egyébként alapból nem ez volt a kérdésem szóval nem értem hogy miért azon lovagoltok hogy én hogy vettem meg a telefonom. Az meg hogy kb rám fogja #24 azt hogy a mostohaapám eltörte a telefonom nem értem mert az olyan telefontokok amik szerinted képernyővédővel eggyütt 3000-4000Ft azok $z@rt sem érnek. Na mindegy mert szerencsére a normális emberek már írtak használható választ szóval a költözés problémám valószínűleg meg fog oldódni.
Te BIZTOS vagy abban, hogy mehetsz az apádhoz?
(Egyébként nekem kamuszagú az egész, a pénz meg a szófordulatok, nem ír így egy 12 éves.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!