Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elköltözhetek anyukámtól...

Elköltözhetek anyukámtól apukámhoz? 12/L

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak 3 éves koromban van egy bátyám aki 5 évvel idősebb mint én ő apukánkhoz került de tavaly nyáron hozzánk költözött. Tudom hogy nem szép dolog de el szeretnék költözni apukámékhoz mert egyszerűen már nem bírok tovább itt lenni. Anyukámat szeretem de a férje borzasztó azt hiszi hogy mindenhez ért de közben meg semmihez sem haza jön a munkából és be fekszik az ágyba tv-t nézni ugráltat engem meg anyámat, félpercenként beszól nekem ha sírok valamin kiröhög és a tetejébe még vettem a SAJÁT összegyűjtött pénzemből egy IPhone 7 plus (úgy volt rá pénzem hogy telenornál vettük és sokkal olcsóbb volt) erre hazamegyek azt mondja "megnézhetem?" én hülye meg odaadtam neki erre leejtette és betört a full új telefonom ám a képernyője én meg elordítpttam magam hogy B+ (aki nem tudná egy IPhone 7plus képernyőcseréje 120000Ft) erre még elkezdett velem ordítani hogy miért beszélek csúnyán úgy hogy neki kb minden második mondatában van valami káromkodás és már elegem van belőle! Szerintetek mit tehetnék hogy elköltözhessek apukámhoz? És nem csak a telefon miatt akarok elköltözni szóval légyszi ilyeneket ne írjatok.

2017. márc. 11. 11:37
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
25%

Miért vagy nyiffnyaff? Mert konkrétan semmi problémád nincs, de el akarsz költözni. Ha valaki egy Iphone 7-et kap (ne meséld be nekem, hogy 12évesen összespóroltál nem tudom hány százezret.) akkor szerintem annak nincs túl rossz sorsa.

Ezt az ugráltatást nem tudom elképzelni. Megkér téged, hogy takarítsd ki a szobád vagy mosogass el vagy mi? Jobb lett volna, ha írsz valami példát, mert így eléggé nyiffnyaffnak tűnsz.

2017. márc. 11. 13:42
 22/30 anonim ***** válasza:
50%
Embeeeeer.. hol vannak a vesszők az irományodból? A mai kölykök miért nem ismerik a központozást?
2017. márc. 11. 13:52
 23/30 anonim ***** válasza:
44%

Kedves #20!

Egészségedre,ne foglalkozz!

És,igen jól írtad,tényleg két oldala van. Mostmár teljesen biztos,hogy más a gondolkodási formánk,de ha megnyugtat,akkor nyuggottan olvasd vissza az ostoba válaszaimat,és értelmezd.

2017. márc. 11. 14:16
 24/30 anonim ***** válasza:

Te kérdező, oszd már meg velünk hogy lehet 9-12 évesen 2-300ezret "összespórolni"? Szerintem sokakat érdekelne.

Egyébként meg, ha ilyen k_urva sok pénzed van, akkor nem igaz hogy nem volt még 3-4ezer egy tokra meg egy védőbevonatra a képernyőre. Nekem is van iphone-on, ejtettem már pofára betonon is, aztán nincs semmi baja.

2017. márc. 11. 15:27
 25/30 anonim ***** válasza:
42%
Nalunk 2 ev alatt siman osszejon a 200e -nevnap, szulinap, Kari, Husvet, fel evi es ev vegi bizik- ezekre 10-30e Ft-ot kapnak a gyerekeim. Ettol fuggetlenul nem jutna eszukbe 200e Ft-ot kiadni egy telora.
2017. márc. 11. 17:03
 26/30 anonim ***** válasza:
63%
Mintha az en neveloapam lenne.... csak sajna nekem az apam is ilyen. De keresem mar a munkat az orszag masik vegen.
2017. márc. 11. 18:54
 27/30 A kérdező kommentje:

#21 #24 Lehet hogy számotokra hihetetlenül hangzik de össze tudtam gyűjteni mint mondtam 3év alatt sikerült szóval nem ment gyorsan de ahogy #25 is írta kapok pénzt szülinapra, névnapra, karácsonyra, húsvétra, és még zsebpénzt szóval ha nem költök semmire, összegyűlik. És szerintem #21 ha eltörnék a teljesen új telefonod amire az összes megspórolt pénzedet elköltötted te sem tapsikolnál örömödben!

Egyébként alapból nem ez volt a kérdésem szóval nem értem hogy miért azon lovagoltok hogy én hogy vettem meg a telefonom. Az meg hogy kb rám fogja #24 azt hogy a mostohaapám eltörte a telefonom nem értem mert az olyan telefontokok amik szerinted képernyővédővel eggyütt 3000-4000Ft azok $z@rt sem érnek. Na mindegy mert szerencsére a normális emberek már írtak használható választ szóval a költözés problémám valószínűleg meg fog oldódni.

2017. márc. 11. 20:02
 28/30 anonim ***** válasza:
Hiába mész akárhová, a problémáidat vinni fogod magaddal. Tini vagy, azok minden nyűgével. Nem rosszból mondom ezt, hiszen mindenki átesik ezen. Azt tanácsolom, maradj a cipődben, mert apudnál sem lesz semmivel sem jobb dolgod.
2017. márc. 12. 15:14
 29/30 anonim ***** válasza:

Te BIZTOS vagy abban, hogy mehetsz az apádhoz?

(Egyébként nekem kamuszagú az egész, a pénz meg a szófordulatok, nem ír így egy 12 éves.)

2017. márc. 12. 16:47
 30/30 anonim ***** válasza:
Kisgyermek Vagy, bíróság és a gyámügy nélkül sehova nem mehetsz. Majd esetleg 16 éves kor után megkérdeznek mit akarsz,de a totális döntés akkor sem a Tiéd. (bár általában ha nem nagyon gáz a család helyben hagyják). Mondjuk egy ilyen kis gyereknek minek Iphone, azt én sem értem ha összespórolta ha nem, én nem engedném. Gondolom a facebookot is megengedik neki sajnos.
2017. márc. 31. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!